lördag 18 november 2017

Ehsan Fadakar lämnar Schibsted

I Norge där man talar mer klarspråk än i Sverige meddelas nu att Ehsan Fadakar lämnar norska mediekoncernen Schibsted på grund av allvarliga anklagelser om sexuella övergrepp och trakasserier mot en kollega. Redan 2015 blev han polisanmäld i samband med en jobbresa. Han har också anklagats för flera sexuella trakasserier på Aftonbladet där han tidigare jobbade. Han har anklagats senast för ett par veckor sedan av Filippa Berg för allvarliga övergrepp under en relation de har haft. 

Ehsan Fadakar är ursprungligen från Iran, men lämnade på 80-talet då han var barn och växte upp i Göteborg. Han blev 2013 chef för sociala medier på Aftonbladet. DN publicerade den 31 oktober en intervju med Filippa Berg där hon berättade att han var en maktfullkomlig person, som kontrollerade henne i deras förhållande. Hon är feminist och trodde på Ehsan Fadakars version om våldtäkten på en annan kvinna som ägde rum 2015. Samtidigt har hon berättat att han har begått sexuella övergrepp på henne i deras relation.

Ehsan Fadakar befinner sig troligen utomlands. Han verkar vara tillsammans med flickvännen Bodil Sidén som inte tror på att hennes underbare pojkvän är skyldig till vad han nu är anklagad för. Hon hyr ut sin etta på Östermalm från december. Och de har tydligen rymt tillsammans och ingen kommer att få tag på dem enligt hennes senaste instagram. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar