måndag 6 november 2017

IS-bruden ville hämnas

Hon växte upp i London och såg rasism och då ville hon hämnas. När flygplanen kraschade in i tornen i New York år 2001 var hon 17 år och i och med detta blev hon genomrutten, som en del skulle kalla det. Själv beskriver hon det som att hon blev en hård kärna. Hon gifte sig 2004 med en tuff och hård IS-man, som hade omvänts i USA. Hon drömde om att hennes barn skulle bli mördare och gå med i jihad. Hon födde sina barn av en orsak: för att de skulle tjäna Allah som mujaheddin. De skulle strida för Allah. Hennes tänkande var exakt lika sjukt som vilken nazist eller vänsterextremist som helst. De tjatade i nazityskland om hur hård man måste vara, som Kruppstål. 

Tania Georgelas fick tre barn och var gravid med ett fjärde när familjen reste till Syrien 2013. De slog sig ned i en villa där en syrisk general tidigare hade bott. Inom några dagar blev både hon och barnen sjuka och kräktes och infekterades i huset, som inte hade fönster och inget rinnande vatten. De fick nästan ingen mat heller. Hon ville åka därifrån och hennes man John Georgelas gick med på det. Med hjälp av Johns föräldrar, en militärfamilj i USA, så lyckades hon ta sig tillbaka till USA. Hon skilde sig från sin man och träffade en ny man Craig inom 24 timmar på en online sajt för intresserade.

Hon säger att hon vill jobba för avradikalisering av terrorister, men hon har lagt upp extrema artiklar som hennes ex-man skrev på sociala sajter, sedan hon kom tillbaka från Syrien. Hon säger att hon älskar sin ex-man som fortfarande är terrorist och inte vet hur hon ska få stopp på den känslan. Hennes man John Georgelas blev den mest inflytelserike amerikanen i IS. Hon påstår att hennes man övergav henne för att bli den nye Osama Bin Laden. Hon bor numera i Plano, Texas. Hennes ex-man har ett flertal namn och är fortfarande terrorist. Han menar att det är helt okej att stjäla och bedra icke-muslimer när muslimer lever i deras västländer. Att kalifatet är ett faktum och att hatet mot oss andra "kuffar" kommer att fortsätta vad som än händer. Terroristparet som gick skilda vägar.
Men ex-frun Tania älskar fortfarande
sin terrorist.
Faksimil från Google. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar