onsdag 15 november 2017

Vi betalar för politikers insläpp av nya medborgare

Alla siffror över brott mot medborgare pekar uppåt. Det beror naturligtvis på invandring och att öststaterna är med i EU. Hot, trakasserier, bedrägerier, misshandel, sexualbrott och personrån ökar markant sedan 2015 då vi tog emot 163 000 asylsökande. Unga kvinnor mellan 16-24 är den grupp som är mest utsatt för sexualbrott. Tystnaden kring vilka som begår brotten är dånande när det gäller de politiskt tillsatta. Både politiker och tjänstemän. Ingen vill veta vilka som begår brott och den senaste undersökningen om ursprung på brottslingar gjordes 2005. Det är dags med en ny sådan undersökning. Det är inte rasistiskt att ta reda på detta utan ett led i att förhindra brotten. 

Här skriver Expressen på ledarplats att detta borde vara självklart. Inte bara för sexualbrott som moderaterna har krävt utan för alla brott. Jo jag håller med. Vi känner oss absolut mindre trygga i vårt land. Och senast i dag försökte någon ta grannens lastbil. Han var dock hemma och avbröt försöket. Det mest spektakulära brottet jag läst om på senare tid utfördes av EU-migranter från Rumänien, som i full fart öppnade en lastbil från Postnord och tog paket. Postnord fick bygga specialkameror för att kunna fånga tjuvarnas framfart. Här kan ni se dem fångade på bild. 

Jag som har barnbarn fruktar för deras framtid. Hur långt ska det gå innan regeringen inser vad som pågår? Brottsligheten sades minskas ända tills i år och tryggheten ökade enligt statsminister Stefan Löfven. Ända tills nu i november då han tyckte att det behövs större trygghet på gator och torg. Och inte minst på järnvägsstationer som i Uppsala där ensamkommande använder heroin och det är personrån. Också EU-migranter samlas på järnvägsstationer och 44 miljoner ska staten satsa nästa år för att komma till rätta med detta genom kameror och stationsvärdar. Sent ska syndaren vakna. 

Faksimil från Brå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar