onsdag 3 juli 2019

50 miljoner invånare behövs i Sverige

Om finansminister Magdalena Andersson ska fortsätta att skylla allt på oss 40-talister borde hon titta på vad det betyder för framtiden. Det behövs nämlingen en invandring på 38 miljoner till år 2080 för att hålla kvar den befolkningsstruktur vi har nu. Den som Magdalena Andersson påstår inte går att ha, för det är för många pensionärer. Då skulle vi ha en befolkning på mer än 50 miljoner 2080 varav de flesta är invandrare och deras barn. Plus barnbarn. Är det någon mening med en så stor befolkning och hur ska den kunna försörjas i vårt land?

Den höga invandring som Sverige har haft de senaste åren stärker inte vår ekonomi. Tvärtom blir det sämre. Bidrag, vård och pensioner kostar mer och mer. Vårt system byggde på att vi hade ungefär samma befolkning och att alla jobbade och försörjde sig själva. Så är inte fallet i dag när kring 370 000 är arbetslösa. Och vi betalar ungefär 74 000 kronor per år av skattemedel till varje invandrare hela den livstid som en invandrare befinner sig i Sverige. Personligen tänker jag inte finnas kvar här år 2080 - för då skulle jag vara 130plus - men jag tycker synd om mina barnbarn och barnbarnsbarn. Men kanske har de emigrerat då och lämnat landet till dess nya invånare. För med nuvarande ekonomiska politik kommer vi att backa kring 100 år och bli fattiga igen.

Om man har det här långa perspektivet på utveckling blir dagens pariaförklaring av ett parti i riksdagen, som att låtsas att en stor del av befolkningen inte räknas i vårt demokratiska samhälle. Det måste upphöra och det är bra att åtminstone någon partiledare sänker sig ned till att prata med det pariaklassade partiet. Men statsminister Löfven säger att detta parti har nazistiska rötter. Således ska det uteslutas från alla samtal. Medan Löfven nu lovar att bygga "det starka samhället", vilket socialdemokraterna skulle göra på 70-talet också. Men då förskräcktes medlemmarna av sådant prat. För det lät som diktatur. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar