måndag 29 juli 2019

Stephen Romero sex år sköts till döds

UPPDATERAT
I den senaste masskjutningen i USA sköts sexårige Stephen Romero till döds och hans mamma och mormor sårades av gärningsmannen, som själv dödades. Så meningslöst! Jag har ett barnbarn som är sex år och kan föreställa mig sorgen. Det var vitlöksfestival i Kalifornien och mördaren stegade in och hann döda tre innan han själv blev skjuten av polis. Det hände i Gilroy söder om San José. Polisen var snabbt på plats, inom någon minut, men ändå hann mördaren skada 15 personer. Mördaren liknade en polis eller en militär med uniform och en automatkarbin. 
17:20
I Tyskland knuffades en åttaåring framför ett tåg i dag i Frankfurt och han blev överkörd och dog. Det var en eritrean i 40-årsåldern som gjorde detta mot pojken och hans mamma, men mamman lyckades rulla bort från tåget. Mannen greps av de som fanns på perrongen. Han var inte bekant med mamman eller pojken. Ej heller känd av polisen. Vad är det med män? Varför gör de så här mot andra? Hatar de sig själva så mycket eller vad är förklaringen? Och så för de över hatet på andra och ser dem som fienden. Så går det till i krig. Med propaganda. Men ett krig mot barn? Experter säger att detta är ett maktutövande. Det finns en dragningskraft för dessa sjuka människor att avgöra ödet för andra. Att ha den makten. Så fruktansvärt meningslöst!
30.7.2019
Den här sexåringen sköts ihjäl
när han var som gladast och
hade hela livet framför sig.
Vila i frid Steven Romero.


Santino William Legan heter mördaren i Kalifornien, kopplas till vit makt rörelsen. Han blev 19 år. Han var av italienskt-iranskt ursprung. Varför hatade han sig själv och andra så mycket? Jorden är ett ställe dit vi kommer för att lära oss något. Och lära andra något. Vad lärde vi oss av dessa mord?
Det här är mördaren Habte Araya från Eritrea.
Han togs som exempel på
god integrering i Schweiz
 så sent som 2017.
Han var på flykt från
den schweiziska polisen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar