torsdag 25 juli 2019

Hurra nu ska det bli kaos Greta!

Greta Thunberg
uppträder i AFA:s tröja.
Hon är
extremvänster. 
Greta Thunberg kräver att vi vuxna ska strejka precis som skolbarnen gjorde. Nu ska det bli kaos om hon får som hon vill. Klimatet kommer att ta död på oss hur vi än gör. Det är alldeles förfärligt! Tänk att vi människor kan orsaka vår död så lättvindigt och inte bara vår utan jordens. Allt kommer att brinna upp i en helveteseld när det blir för varmt att bo här! Så strejka nu alla dumskallar. "Skolan och jobben utgör tillsammans samhällets grund och om båda strejkar stannar samhället av." Så skriver de insiktsfulla ungdomarna på Aftonbladet Debatt. Låt samhället gå i graven och kaos skapas! Det blir sista spiken nu när de kriminella inte har lyckats köra Sverige i botten riktigt än. 

PS. Just den här veckan brukar det vara 25 grader eller varmare i Sverige. Tropiska nätter också med plus 20 grader. Men minnet är kort. DS.

27.7.2019
Det visade sig att det var mamma Malena Ernman som hade lånat ut tröjan till Greta. Helt aningslöst enligt henne sjäv. Hon kommenterar det på twitter. Jo det var ju hon som påstod att Karl Oskar och Kristina införde sharialagar i USA. Helt obegripligt. Men yttersta vänstern är ofta sådana. Obegripliga. 
30.7.2019
Jodå pengarna skulle gå till Extinction Rebellion, en vänsterextremistisk klimatrörelse. Det stod tydligt på det twitter som nu är raderat. Så aningslös kan ingen vara att varken mamma eller dotter visste att den här organisationen i London har velat lamslå staden, för att tvinga politikerna att ändra sin klimatpolitik. Den vandaliserade i London i april och ett hundratal greps av polis då. De anser att det är en utrotning av mänskligheten, ett folkmord, som pågår och att politikerna är skyldiga. Då är alla medel tillåtna. Vansinne och galenskap.
Faksimil från Aftonbladet. 

1 kommentar:

  1. Strejkdagen har satts till dagen före 25årsjubileet av Estonia ...

    SvaraRadera