tisdag 23 juli 2019

Dramatenskådespelare gripen för sexbrott i Florida

UPPDATERAT
Ja det är en svensk född i Sydkorea, som har gripits i Florida tillsammans med en tonåring i nedre tonåren. Han älskar henne och chansade på att de kunde vara tillsammans fast det är olagligt och kan ge upp till 15 års fängelse. Han visste att det var olagligt. Det är äkta kärlek! Här kan ni se hans facebook. 

Inte ens om man är en svensk skådespelare och har spelat på Dramaten får man göra så. Stackars Dramaten som har fått en ny skandal på sitt bord. Sidan som handlade om honom är redan borttagen. Hans motto på instagram är: Born to be dead. Fuck everything. Man ska vara noga med vad man önskar sig. Det kan bli verklighet. Borgen är ännu inte satt för alla åtalspunkter, men lär bli omkring 1,8 miljoner kronor och han ska inför rätta den 15 augusti. Kollegorna är chockade och en pjäs riktad till ungdomar i höst blir inte av.
21.8.2019
Jo nu ska han ställas inför rätta i Florida. Det är Joaquin NaBi Olsson, som nu åtalas för tre fall av sexuella övergrepp mot minderårig. Dessutom gäller åtalet grooming, att han förberedde detta från Sverige. Han erkände först, men nekar nu till brott. Han ska till rätten den 17 september i en förberedande avstämning inför en rättegång. Det spelar ingen roll att flickan säger att det var frivilligt. I USA anses inte minderåriga kunna samtycka till detta, för de är just minderåriga. Det räknas som våldtäkt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar