måndag 29 juli 2019

Greta på Vogues omslag

UPPDATERAT
Allas vår Greta finns på Vogues omslag. Magasinet avhandlar mode, skönhet, kändisar och trender. Det är Meghan Markle som har placerat Greta där. Greta ingår i de krafter för förändringar som finns i världen tycker Meghan Markle. De flesta är svarta kvinnor, men Jane Fonda får plats där också bland 15 utvalda kvinnor. Vogue ville att Meghan Markle skulle vara på omslaget, men hon redigerade in dessa kvinnor istället. Septembernumret av Vogue har tagit månader att få fram. Meghan Markle var inblandad i produktionen från januari i år. 
12:20 
Annars ska hon flickan Greta segla över Atlanten för att slippa flyga. Precis som emigranterna Karl Oskar och Kristina gjorde på 1800-talet.

PS. För övrigt har Malena Ernmans familj gömt flyktingar i 30 år minst. Och Malena Ernman, som är mamma till Greta, har fått pris för det av Sandvikens kommun. Ingen av familjen finns längre folkbokförd i Sverige. De har väl blivit flyktingar. De hemska högerextremisternas fel. Säkerligen. DS.
Faksimil från septembernumret av Vogue.

4 kommentarer:

 1. Greta har visst också spelat in en skiva …

  https://monicaantonsson.blogspot.com/2019/07/missa-inte-gretas-forsta-platta.html

  SvaraRadera
 2. Hon skäms över att hon skulle ge alla inkomster till en vänsterextremistisk våldsam organisation Extinction Rebellion, så hon tog bort sitt twitter om detta. Fast både hon och mamma var helt ovetande. https://annhelenarudberg2.blogspot.com/2019/07/hurra-nu-ska-det-bli-kaos.html

  SvaraRadera
 3. Jag tycker vi ska vara snälla mot Greta. Det är trots allt hon som är framtiden. Vi är på väg ut. Det kan vi dessvärre inte komma i från. Ungdomen har alltid revolterat. Bra det. Vi som dessutom är hårt prövade av hat, hot och annat elände på internet kan ju må gott av lite positivism. Lyssna på Gretas platta. Den är kanonbra och klok.

  SvaraRadera
 4. Klart att vi är snälla, men inte mot galningar som förutspår vår undergång i en uppvärmning som liknar helvetsskildringar. Sådant har vi fått nog av. Gretas platta är pratig och felaktig. Jorden var ännu varmare för tusen år sedan. Berodde säkert på alla vikingar som for omkring. https://fof.se/tidning/2014/4/artikel/nar-gronland-var-gronare-medeltidens-markliga-varmeperiod

  SvaraRadera