torsdag 12 mars 2015

Alla dessa pedofiler

UPPDATERAT
I dag kommer ännu en dom mot en pedofil. En man som lyckats att förstöra unga flickors liv över nätet. Jag kan inte längre hålla reda på vilka de är alla dessa pedofiler. Men det finns uppenbarligen män, som tycker det är helt okej att vara pedofil och tror att det är kärlek det handlar om. Sådana kommentarer översvämmade nätet för några år sedan, men dessa har naturligtvis blandat ihop sina egna egoistiska sexuella motiv med vad de tror är barns behov.

Det är för bedrövligt att det går att lura barn på nätet att utföra sexuella handlingar mot sig själva genom utpressning. Det finns inte minsta medkänsla hos sådana män. Var är de uppvuxna kan man alltid fråga sig? I vilken miljö? Den här 24-årige mannen som får sin dom i dag är hemmahörande i Gustavsberg på Värmdö. Brottsoffren är mellan 12-17 år. Mannen stal 16-åringen Linus Malmborgs identitet för att komma åt flickorna och han säger att han drevs av tvångstankar.

Så här såg det ut när Trolljägarna på TV3 fick tag på en pedofil. Här hittar ni den nu åtalade och i dag får han sin dom. Åklagaren vill att han får sju års fängelse. Domen blir offentlig klockan 14. Här är Uppdrag Gransknings program om detta fall. 
14:09
Mannen döms till fem års fängelse och drygt 700 000 kronor i skadestånd till offren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar