onsdag 4 mars 2015

Import av underklass

UPPDATERAT
DN konstaterar i dag att flyktingar är och förblir en underklass i Sverige. De tjänar bara kring 11 000 i månaden efter tio år och förblir beroende av bidrag. Omkring 15 procent av dessa har dömts för brott. De är dock väldigt få i jämförelse med de 100 000 som vi importerar i dag och framåt. De var då 24 567 personer som fick permanent uppehållstillstånd i Sverige för tio år sedan. Av dessa är 15 740 personer i arbetsför ålder folkbokförda i landet. Mellan 20-64 år. Inte ens hälften av dem har en inkomst över 13 000 kronor i dag. De tjänar ungefär hälften mot vad resten av befolkningen gör. 

Detta är naturligtvis dystert med tanke på framtiden då vi har och kommer att ha mångdubbelt fler av denna sorts befolkning i landet. Det mest framträdande är alla brott som begås varje dag också nu. Stöld, rån och mord ökar i landet. I Linköping höggs en 24-åring ihjäl i går på öppen gata. I Borås skottskadades en person i går i Hässleholmen. Han avled senare på sjukhus. I Malmö rånades ett gym av två beväpnade män. Bara några av de brott som begicks i går.

Det blir självklart följden av att Sverige tar emot invandrare som inte befinner sig i nivå med resten av befolkningen. Vi är på väg mot att bli ett land, där ekonomin fallerar precis som i andra sydligare länder i Europa. Detta gör att regeringen nu vill slopa överskottsmålet, för det går inte att spara pengar längre, när så många nya också måste dela på dem. Men det blev återigen pensionärerna som kom i skottgluggen när förklaringen till detta fördes fram. Alla pensionärer gör att vi måste ut med mer pengar. Motmedlet då är att ta hit yngre människor, gärna i 20-årsåldern för att vi ska slippa uppfostra dem från födseln, men det fungerar uppenbarligen inte.
11:09
En intressant familj i sammanhanget är Jihad Johns i England. Han som numera ägnar sig åt halshuggningar åt IS. De har levt på bidrag i 20 år. Familjen fick asyl när de kom från Kuwait år 1996. De har kostat skattebetalarna omkring fyra miljoner i enbart hyra. Jihad Johns far är tillbaka i Kuwait, men myndigheterna betalar fortfarande hyran åt familjen i England. De är alla brittiska medborgare. Jihad John har fem syskon. Han radikaliserades för att MI5 förföljde honom, enligt en muslimsk grupp och han är enligt denna grupp Cage en "förnuftig man".
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar