måndag 9 mars 2015

Stackars Frank Andersson

Han måste nu gå igenom en tuff operation för hjärtat, säger Expressen. Det rör sig om en pacemaker för att få hans hjärta att slå ordentligt. Ja det är en ju verkligen en livsfarlig operation. Har själv en släkting som gick igenom den i 80-årsåldern och det betyder att en dosa sätts under huden med koppling till hjärtat med en eller två elektroder, som håller koll på att hjärtat slår ordentligt och jämnt. Min släkting levde med denna ett tiotal år. 

Det är inte en jättetuff operation utan ett rutiningrepp. Men för stackars Frank Andersson är det förstås farligt. Han kommer inte ens att sövas utan det görs med lokalbedövning och tar ungefär 45 minuter. Inte mer komplicerat än så. Efteråt får han vanliga värktabletter. Så håll ut! Farligt var det också 2013 när han skulle göra en ballongsprängning, men inte heller detta behövdes till slut. Det såg bra ut med blodkärlen.

Frank Andersson har hunnit bli 58 år och han har barn säger han, så han vill leva så länge som möjligt. Jovisst. Det ordnar nog detta lilla ingrepp. Hans barn heter Isak f 1996, Mira, f 2006, Montana f 2008 och Winston drygt två år. Sådana där småttingar kan ju anstränga en gamling förstås. Men det är nog ingen fara med pappa Frank. Ta det piano! För er som inte vet varför han är kändis så beror det av att han har varit brottare. 

PS. Så var det väl bra att det var en fritös som startade branden i moskén i Eskilstuna och att den inte var ett attentat. Här skrev jag om detta tidigare. DS.
PSPS. Nä det var inte en fritös, säger utredaren. I köket finns sekundära brandskador. Så där startade inte elden. Vad var det då? En människa? Inte mordbrand säger han och han kommer att berätta i sinom tid om sin egen teori: David Hultman vid Räddningstjänsten i Eskilstuna. Vi hoppas att vi verkligen får veta sanningen då. Och här kritiseras en åsikt hos polisen, som läckte uppgiften. DSDS.
13.3.2015
Nu vet vi att det var ungarna som lekte med elden, antagligen, och tände eld på föräldrarnas kläder i moskén. En olycka helt enkelt. Så mycket utredande för att detta skulle kunna fastställas. Meddelades av polisen i dag. Var på tiden! Håll reda på ungarna så dom inte tar död på de vuxna! Eller lägg inte kläder i en hög på golvet. Här kan ni läsa polisens pressmeddelande. 
En överhettad fritös startade branden
Nej en fritös startade inte branden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar