söndag 7 juni 2015

Stackars kriminella Östeuropa

UPPDATERAT
Länderna i Östeuropa lider fortfarande så mycket av den kommunistiska förtryckande tiden att ligor därifrån måste försöka ändra på fattigdomen och stjäla i Sverige. Litauen är värst med 500 personer ingående i kriminella ligor, sedan kommer Polen som nummer två med omkring 300 kriminella. Och så finns det mindre grupper från Georgien, Vitryssland, Rumänien och Bulgarien som organiserat stjäl i Sverige. Allt som allt är ungefär 1 500 personer identifierade som tjuvar. Tråkigt för dessa länder, som kunde vara så fina. 

Detta är inte nytt. Det har pågått länge, men har blivit värre med fler möjligheter att resa över Östersjön eller över Danmark och ta sig hit. De stjäl från tjusiga hus eller lyxiga bilar eller bilarna helt och hållet. Och naturligtvis finns det personer som bor här, som hjälper dem. Problemet fanns redan på 90-talet, men inte i samma skala. Nu rekar de som bor här och ger bovarna adresser med gps-inställningar. Så de kan hitta rätt.

Polisen har de senaste åren tagit omkring 200 av dessa kriminella per år och kanske kan stölderna minska med tiden. Men det här är väl ett slags u-hjälp det också? På samma sätt som Rumänien nu får från oss? När lyxbilarna tar slut i Sverige och de dyra husen med sitt rika innehåll och vi alla blir allt fattigare, vilket bland annat vänstern i Sverige tycker är alldeles utmärkt, så upphör väl också stölderna? Varför ska just vi vara så duktiga och rika? Det är väl alla människors medfödda rättighet att ta del av de tillgångar som finns. Sic! Och för övrigt borde vi väl be alla om ursäkt, som inte får komma hit, och ta del av det vi har av välfärd och rikedomar. Precis som Aftonbladets Somar Al Naher vill. Sic!
9.6.2015
I Uppsala åtalas två rumäner, som har stulit delar ur parkerade bilar. En togs på bar gärning och det var lite svårt att neka då, men annars nekar de båda naturligtvis till att vara skyldiga. Stöldernas värde uppgår till miljonbelopp och det stulna har skickats till Rumänien.
14.6.2015
Jodå de båda anhållna männen för mordet på Lisa Holm är från Litauen och en av dem är känd av polisen i Litauen. Så trist!


Gränserna är öppna och de kriminella ligorna legio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar