onsdag 4 oktober 2017

Marilou Danley valde massmördaren

UPPDATERAT
Marilou Danley var flickvän till massmördaren Stephen Paddock och det verkar som om hon har använt två olika personnummer i USA. Hon tros vara medborgare i Australien. Paddock var inte snäll mot henne och nu är FBI intresserade av henne och tog in henne på förhör när hon anlände till Los Angeles på tisdagen.  Marilou Danley och Stephen Paddock
i Filippinerna.
Enligt hennes syster visste hon ingenting om dådet och hon skickades iväg av Stephen Paddock till Filippinerna innan detta hände. Hon menar att på så vis sparade han Marilou Danleys liv, vilket systern är tacksam för och hon sade att Marilou Danley verkligen var kär i Stephen Paddock. Han hade hittat en billig biljett till Filippinerna och fick henne att åka för Marilou Danley hade aldrig tillåtit detta massmord att inträffa om hon hade varit i Las Vegas. Det säger de som kände henne. Hon anlände till Filippinerna den 15 september.

Marilou Danley var gift när hon träffade Stephen Paddock. Hon jobbade som värdinna på ett kasino och blev vän med honom. Hon skilde sig 2015 efter 25 års äktenskap och flyttade ihop med Paddock. Paddock var med Marilou Danley på besök i Filippinerna år 2013. 
14:19
Stephen Paddock fick en medicin mot oro utskriven i juni och den kan medföra aggressivitet. Han fick 50 stycken tabletter av medicinen Diazepam på 10 mg. Medicinen skrivs ut som ångestdämpande och lugnande. Den är narkotikaklassad i Sverige. Om den missbrukas kan den ge upphov till psykos. Medicinens effekt kan förstärkas av alkohol.
5.10.2017
Marilou Danley säger att hon inte visste något om vad som skulle hända och att hon blev jag när han skickade 100 000 dollar till Filippinerna för att hon skulle köpa ett hus till familjen, men att hon också trodde att det kanske var hans sätt att göra slut. Och naturligtvis var han en snäll, tyst, lugn man som hon trodde hon skulle tillbringa en stilla ålderdom med. Detta meddelas genom hennes advokat. 


Här skrev jag tidigare om massmorden i Las Vegas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar