torsdag 5 oktober 2017

Vänstern i Nacka är upprörd

Naturligtvis så reagerar nu vänsterpartiet i Nacka och säger att sverigedemokraterna uppmärksammade lägenhetsaffären där en man, tre fruar och 16 barn fick flytta in i tre bostadsrätter i Saltsjöbaden. Ja det var inte bara sverigedemokraterna som uppmärksammade detta utan alla medier i Sverige och dessutom människor i sociala medier, som naturligtvis blev upprörda. Ingen svensk infödd kan få samma behandling. Eller tillåtas att ha tre fruar, eller ens har råd att ha 16 barn. 

Det här är ett inlägg från Nacka i den politiska debatten under valåret och vänsterpartiet vill förstås ta poäng. Meningen med detta är att "göda en rasistisk opinion" menar partiet och att "rasistiska argument för att stänga människor ute är ovärdigt". Men självklart så reagerar de människor som har köpt sina bostäder för dyra pengar och som får ägna livet åt att betala dessa. Det sticker i ögonen inte bara på sverigedemokrater utan på alla andra också. Och detta elände som har uppstått i Sverige är vänsterpartiet plus de andra partierna skyldiga till. De har beslutat att det skulle vara så här på regeringsnivå. Ända tills det inte gick längre i slutet av 2015.

Vi i Sverige skulle vara bäst i Europa på att ta emot flyktingar för vi hade fortfarande så dåligt samvete för att inget gjordes under andra världskriget när vi alla var mer eller mindre nazister om man får tro vänstern. Därför fick denne man och hans fruar rakt av uppehållstillstånd i Sverige som flyktingar för de kom från Syrien. Enligt Migrationsverket hade denne man bott och arbetat i Saudiarabien, men det rika landet hjälper inte flyktingar på samma sätt som Sverige. Familjen får nu 95 000 kronor i månaden i bidrag för att klara sig fast de inte har flyktingstatus. 

Här skrev jag tidigare om detta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar