tisdag 2 augusti 2022

Anders Ygeman försöker slå undan fötterna på sd

 Jag tyckte från början bra om Anders Ygeman, men nu undrar jag vad han håller på med. Högst hälften av utomnordiska invandrare i bostadsområden, säger han. Och hur ska det gå till? Tvångsförflyttningar? Eller ska det rivas och nya och dyrare bostäder byggas? Det sker i Östra Göinge och så har man gjort i Danmark. Länge har jag tyckt att Sverige nog borde riva en del hyreshus, vilket redan har skett i många kommuner också. För ingen ville bo där. Dessa byggen i miljonprogrammet från 60-70-talet var inte särskilt människovänliga. Men det gick att importera människor och låta dem bo där. Allt var socialdemokratisk politik, vilken vi har fått stå ut med sedan jag var ung. Men nu ska tydligen Anders Ygeman ta över väljarna från sverigedemokraterna också?

Han pudlar så klart nu när hans kompisar, som är tilltänkta i regeringssammanhang har protesterat. Han har aldrig sagt så utan ville ha med detta i en diskussion. Halleluja! Han är fortfarande sosse. Jag som trodde han tänkte byta parti nu innan valet, eller förbereder han det till efter valet om det går illa? Att kapa borgerlig politik har alltid varit socialdemokraternas strategi inför valen i Sverige. De tänker så brett och vill även gamla svenskar väl. För pensionärerna är antingen sverigedemokrater eller socialdemokrater har det konstaterats. Så det gäller att samla alla under samma fana som vanligt nu till 11 september. För den äldre gruppen består av 28 procent av befolkningen i Sverige. 

Det är synd om politikerna tycker jag. De har tagit sina jobb för att få komma med i ett sammanhang och bli rika. För det blir de om de sitter i riksdagen. Inget fel i det, men det är inte livets mening direkt. Anders Ygeman har suttit i riksdagen sedan slutet på 90-talet. Han har sitt på det torra och kommer aldrig att halka ur de politiska sammanhangen. Måste kännas tryggt och bra. Han har en son som är 18 och bland annat heter Geronimo. Efter indianhövdingen och krigaren då. Men själv är han rätt fredlig har Anders Ygeman sagt. 

Det måste vara svårt att ha gått varvet runt, så att yrseln infinner sig och vad som helst duger för att skapa debatt. Hur ska det gå för detta land? Inte förrän alla är döda som ständigt har röstat på socialdemokraterna blir det väl någon ordning. De döda i skjutningar i Sverige är över 40 nu, fast jag vet inte om det är riktigt sant för jag har tappat räkningen. De var absolut 39 sist jag räknade. Vem bryr sig egentligen? Låt dem skjuta ihjäl varandra. Och så har vi sådana som Nancy Fayad, som gick hem till sin mördare. Ska man aldrig göra. Han fick livstid nu Bajram Baruti och borde inte ha varit lös och ledig alls. Som tur var får han inte rättspsykiatrisk vård nu igen utan blir inlåst. För han fejkade att han var galen och psykotisk tidigare. Manipulativ sort. 

Vad ska Anders Ygeman göra åt detta? Han som har läst kriminologi vid universitetet. En hel termin. Ingenting alls antagligen. Mord händer i samhällen som inte är ordentliga. Kaos råder i många människors huvuden. Inget märkligt alls. Politiken har lett oss till detta. Genom att ta hit många män, som inte fattar att kvinnor inte ska mördas. Inte män heller för den delen. Anders Ygeman försöker blanda bort korten så vi inte ska märka alla utländska namn bland mördare. Men det är för sent! Snälla svenska folk rösta nu så vi kan byta regering, för det behövs. 

Han är en riktig vindflöjel den där Ygeman. För fem år sedan sade att det finns inga no go zoner, bara go go zoner!

Och här skrev jag när han menade i år att utlänningar som begår brott ska kunna utvisas. Det var också han som sade att 80 000 som kom då 2015 skulle skickas tillbaka. 

Anders Ygeman får svara på frågor också i dag torsdag i TV4. Han menar att man måste också ta hänsyn till etnisk bakgrund och inte bara prata om andra kriterier, som gör att de utsatta områdenas människor lever som de gör. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar