fredag 26 augusti 2022

Min fjärde bok är på gång!


Jag har lämnat ifrån mig mitt manus Innan glädjen infinner sig. Det blir min fjärde bok som blir utgiven. Den är godkänd av förlaget för utgivning. Den handlar om liv och död och ett tag har jag nästan levt på den andra sidan, för att till slut hamna här igen på jorden. En bok är som ett barn och det är svårt att lämna den ifrån mig. Det är något ömtåligt och skört, men jag hoppas att den blir väl behandlad där ute i världen. Jag litar på att bokförlaget Ekström & Garay gör sitt bästa och tar hand om denna text på ett bra och känsligt sätt. 

Mer än så finns inte att säga just nu om denna roman, som grundar sig på mina upplevelser i livet. Jag vet inte när den kommer ut. Inget är ännu bestämt. Först ska inlagan bli behandlad och bearbetad så att det blir en riktig bok. Omslaget ska bestämmas förstås. Och allt annat som har med bokutgivning att göra. Jag skriver om det när jag vet något mer om detta. 


Så här ömtålig är en bok i utgivningsstadiet. Precis som Simba här år 2016. Men genom kärlek och mognad så växer både en katt och en bok till något stort och bra, som är möjligt att föra ut i stora vida världen. 

1 kommentar: