tisdag 23 augusti 2022

Två tonåringar påkörda bil som vapen

Det har tydligen blivit populärt att köra på människor med bilar med flit. Senast i dag skadades två tonårspojkar av en bil som framfördes på gång- och cykelväg vid Burgårdens gymnasium i centrala Göteborg. Har man inte skjutvapen går det tydligen bra med bilar. Två personer greps senare och det hela hade föregåtts av något bråk. Men man får inte köra på människor ändå med bilar. Vittnen hörde smällar och trodde det var skottlossning, men det var en bil den här gången. Det verkar dock inte som om de båda tonårspojkarna har blivit skjutna. Det skulle väl ha blivit overkill? Ursäkta, men jag blir så trött på eländet. Nedan polisens notis om händelsen. 

En mamma blev ju dödad av en bil om ni minns på Hisingen i Göteborg. Av sina söner. Så då gick väl proppen ur. 

Så här skriver polisen vidare om händelsen:
 Kl 14.18: Avspärrningarna hävs. Enligt Sahlgrenska sjukhuset ska skadeläget var stabilt för den som befinner sig på Östa sjukhuset. Den skadade som befinner sig på Sahlgrenska sjukhuset är lindrigt skadad.

Kl 16:00: Tre personer är gripna misstänka för grov misshandel. De gripna är i 18 till 25 årsåldern. Samtliga personer grips i anslutning till bilen som stoppades i på Hisingen. Bilen är tagen i beslag. 2 kommentarer:

  1. En av de där sönerna i Göteborg måste ha fötts av en 16årig mamma ---

    SvaraRadera
  2. Men rubriken ! "Personbil ... kört på ... med vilje ..."

    SvaraRadera