lördag 6 augusti 2022

Bra PR för Alternativ för Sverige

 UPPDATERAT

Alternativ för Sverige (AFS) ska ha sin valupptakt i Rålambshovsparken i Stockholm dag samtidigt som prideparaden utgår från Norr Mälarstrand. Detta skulle jag inte ens ha vetat om inte Annie Lööf och socialdemokraterna hade blivit så skrämda. Jämställdhetsministern Eva Nordmark (s) tycker det känns rätt otäckt. Hon och andra tror säkert att hatet kommer att svalla över Norr Mälarstrand från denna upptakt för detta parti som fick noll komma någonting i röster i förra valet. Centerpartiet tänker skänka 50 kronor för varje deltagare i valupptakten. Till nyanlända könsextremister eller HBTQI:are. 

Det är så fint tänkt av centerpartiet! Det brukar dock vara mycket folk i Rålambshovsparken och det kan tänkas att det är det i dag också. Hoppas de kan urskilja besökare av valupptakten från de som brukar finnas på gräsmattorna och ha picknick. Och grattis till alla nyanlända könsextremister. Numera heter det dock HBTQIA och betyder homosexuella, bisexuella transpersoner, personer med queera uttryck och identiteter plus asexuella. Inte lätt att ha koll på ens för centern. Eller de kanske inte vill skänka pengar till asexuella?  

17:04

Jodå det gick bra. Det var kärlek hela vägen ända till Östermalm förutom då för de asexuella, men de kanske får ägna sig lite åt den platonska varianten. 

7.8.2022

Visst är det underbart att influencern Oli London kan identifiera sig som lite av varje kön och har opererat sig för att bli korean. Han vill kallas dem för han är olika flytande kön hela tiden. Han var i Korea och blev så förtjust i pojkbandet BTS att han ville se ut som Jimin i det bandet. Han fick förstås kritik för "kulturell appropriering" att lägga beslag på en främmande kultur, och göra den trivial. 

Oli London som opererade sig otaliga gånger för att bli korean. Och blev besatt av pojkbandet BTS från Korea. Allt är möjligt i vår underbara värld. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar