lördag 20 augusti 2022

Rekord med 45 mord genom skjutvapen i år

Här kan ni läsa om alla morden, som har genomförts i år genom skjutvapen. Det är 45 stycken fram till det senaste som blev i Malmö, där en gangster blev ihjälskjuten av en 15-åring i går. Mitt under rusningstid bland alla shoppande människor i ett affärscenter. Det var 24 döda av skjutvapen under samma period förra året och slutresultatet blev 46 döda under hela 2021. Nytt rekord blir det alldeles säkert i år. 

Vad ska polisen och politikerna göra åt det? Inte mycket går tydligen att göra eftersom det bara blir värre och värre. Trots att alla stenar skulle vändas på enligt nuvarande statsminister Magdalena Andersson. Hon har ägnat sig åt att skälla ut kd-ledaren Busch på toa, för att hennes medlemmar har rivit ned sossarnas valaffischer på stan. Lägre nivå går knappast att uppnå för en statsminister än att hoppa på en partiledare på toa. Busch ställde sig frågande, men Andersson sade sig ha bevis. Och krävde utredning. 

De cyniska tycker säkert att det är okej att kriminella skjuter ihjäl varandra då slipper vi ju att ta hand om dem livslångt. Kriminalvården har ökat till dubbla kostnader nu mot 2014. Det är fler skjutningar än dagarna räcker till. Vi lär komma upp i ett antal om flera hundra i december i år. De senaste månaderna har skjutningarna legat på ungefär 40 stycken per månad. 

Polisen gick ut med uppgifter om den senaste skjutningen i Malmö för att lugna allmänheten. Det var ingen fara fast det skedde vid 17-tiden i går med fullt med folk, som gömde sig av rädsla. Den misstänkte 15-åringen är från Göteborg och den 39-åriga kvinna som också sköts råkade bara passera. Hon var ingen måltavla. Bara turist från Norge. Dock ser hon ut att överleva. Allmänheten kan också dödas i detta gangsterkrig. Tyvärr fullt möjligt. 


        Här grips den senast misstänkte gärningsmannen i Malmö. Han nekar till mordet. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar