onsdag 10 augusti 2022

Den etiopiske pojken hade fel ålder

 Jo det har ni väl hört att den etiopiske pojken är mer än 13 år gammal. Han är åtminstone 15 år för hans mamma hade råkat anmäla fel årtal till myndigheterna när de kom till Sverige. Så nu kan han straffas och få som mest fyra års tvångsinlåsning på ungdomshem. Han är misstänkt för grov våldtäkt och misshandel nästan till döds av en nioåring i Skellefteå. Det vill säga mordförsök. Han är svensk medborgare så vi får ta hand om honom hela livet. 

Mamman har haft fem barn att ta hand om ensam för pappan finns inte här. Han bor i Italien. Han fick inte uppehållstillstånd i Sverige. Det senaste barnet är fött i maj i år. Så hon lyckas att bli gravid. Den misshandlade flickan har vaknat ur sin medvetslöshet, men kommer inte att förhöras av åklagare eftersom de inte tror att hon minns något. Hon kan inte äta själv och har fått en PEG (kateter) inopererad i magen. Och det finns tillräckligt med bevis ändå mot denne tonåring. Familjen kom hit 2017 och de är muslimer. Han heter Abushi Shamse Kamal. 

Här skrev jag tidigare om detta. 


Jag skrev tidigare att han måste vara ett monster, men nu är han väl bara en vanlig tonåring, som kan göra vad som helst mot andra. När man är minst 15 år som han är, är han en tonåring utvecklad nog att veta vad som är rätt och fel. Och har valt sida. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar