måndag 8 augusti 2022

Jaha där sköts den 41:a personen till döds

UPPDATERAT

 Jodå det blev Hässelby Gård som fick äran att få det 41:a mordoffret skjuten. Tre personer är anhållna tydligen. Det skedde i en restaurang eller utanför. Vem bryr sig? Detta rinner förbi som om det var dagligdags och mycket riktigt det är det också. Det skjuts mer än det finns dagar att ta till numera. Ingen klarar sig undan detta skjutande. Varifrån kommer alla vapen? Varför finns det så mycket vapen i Sverige? Detta fredliga land. 

Ingen har något ansvar för detta för det är ingens fel förstås. Inte regeringens eller kommunens eller sjukvårdens. Varför skulle det vara det? Att släppa in människor som tar till våld i landet är ingens fel. För ingen styr det här landet. Här finns bara en stor öppen famn av kärlek, som fyllde gatorna bara som i går. 

Alla har rätt att ha sex med alla och alla har rätt att ta till våld och skjuta om de så behagar. Vi lever i ett fritt land! Dessa båda mänskliga uttryck ligger nära varandra i mänskliga instinkter. Det är därför män har lätt att våldta i krig. Och det behöver inte alls vara kärlek inblandat. Det är något helt annat. 

7:46

Polisen misstänker dock att en man i Malmö också har blivit skjuten till döds i augusti. I så fall är det 42 dödsoffer för skjutningar i år. 

PS. Enligt polisens statistik var det 40 mord med skjutvapen till och med juli. Det var 232 skjutningar totalt och 60 skadade. DS.

Faksimil från Aftonbladet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar