fredag 5 augusti 2022

En efterlyst mördare får svenskt medborgarskap

 Det finns inga krav på ett ordentligt leverne för minderåriga som bor i Sverige för att få svenskt medborgarskap. Det behövs bara att anmäla att man vill ha det. Därför fick den efterlyste mördaren av trebarnspappan på gymmet i Stockholm sitt medborgarskap när han var på flykt i Armenien. Han var redan tidigare kriminell, men som sagt det spelar ingen roll. Alla är så välkomna i Sveriges stora famn. Mördaren är 16 år när han håller i vapnet som dödade Fredrik Andersson. Och han kunde få ett svenskt pass och dessutom bli medborgare i Sverige.

Myndigheterna har ingen kontakt med varandra och vi är så snälla mot alla barn. Det behövs inte ens att den som vill få medborgarskap har en riktig identitet. Vi litar på barn. De kan inte ljuga. Och vi är glada över att avskaffa allt som staten Sverige tidigare har inrättat under flera hundra års tid då kyrkan hade hand om befolkningen. Icke så numera för kyrkan och staten har gått isär. 

Vi är således hjärntvättade i Sverige av myndigheter, politiker och dessutom polis. Det är så synd om alla kriminella. Deras handlingar får inte fördömas för de är vilsegångna lamm, som ska samlas in och beskyddas. Vi är så genomsyrade av denna tro på Jesus och det efterlämnade arv vi har från den kristna kyrkan att vi inte ens ser det. 

Jag har kompisar från barndomen, som aldrig kommer att rösta annat än på socialdemokraterna. Av tacksamhet. Vi blev alla hjärntvättade av uppväxten i förorten där alla röstade på socialdemokraterna. De har snällt följt mantrat att alltid vända andra kinden till och aldrig sätt sig till motvärn och att ta hand om alla de vilsegångna, för så är de uppfostrade. De har fått belöningar för detta också. Och har kunnat leva gott under sin livstid. De har jobbat åt staten och kommunen och kan inte se utanför dessa gränser. För deras ramar har gjort dem lagom rika och de har ju fått en lagom bra pension dessutom. 

Jag skrev om den här mördaren tidigare, men begrep inte då hur lätt det är att få svenskt medborgarskap. Eftersom myndigheterna uttryckte sig så vagt. Så det gick inte att begripa hur det egentligen gick till. Men som sagt det är bara att anmäla att man vill det. Halleluja!

Här är en bra ledare om detta. Sverige kunde ju inte förutse att yngre tonåringar skulle mörda. 

Staten i Sverige är som Jesus så lycklig över att få fatt i alla vilsegångna får. Och sluta dem i sin famn. Det spelar ingen roll vad de har gjort. Staten förlåter allt även mord. Visste inte att Jesus hade tagit över rollen som stat i Sverige. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar