tisdag 17 januari 2023

Den grekiska restaurangen Faros sprängd

UPPDATERAT

 Jo det var Faros, grekisk restaurang, som råkade ut för det senaste sprängdådet i Stockholm. Diverse kändisar bor bredvid där på Södermalm så de fick också uppleva lite spänning i morse vid halvfyra. Ägarna säger att de inte begriper alls varför detta har skett. Men behöver de kriminella någon anledning? De lättkränkta kan väl ta något påpekande om vädret som en personlig förolämpning. 

Det sker en sprängning ungefär varannan dag i Sverige. Men i år har det redan skett 18 sprängdåd i Sverige. Så det trappas upp och verkar bli mer av ett krig som pågår och det verkar inte som ens det journalisttäta Södermalm längre är undantaget. De flesta som bor i trakten kring restaurangen har röstat på vänsterpartier, men det gör väl att alla vill tona ned det som har hänt? Det är ju enbart vilseledda ungdomar som gör det här? De behöver bara ledas rätt. Polisen tror dock att detta var riktat mot restaurangägaren. 

18.1.2023

Jo så exploderade något vid en port i Kista i morse vid halvfemtiden. Inget att bry sig om. Det är så vanligt med sådana nya terrordåd i förorter. Skillnad om de äger rum inne i stan. Riktat mot en oskyldig restaurang. Dessutom ett ställe, som frekventerats av vänstersinnade. 

8:35

Såg Carin Götblad från Noa också i Morgonstudion. Hon sade "förebyggande åtgärder" otaliga gånger som recept mot brottsligheten. Jo det hade varit förebyggande att inte ta hit 163 000 migranter år 2016 eller att låta en religion som går ut på krig få fäste i Sverige. Nu står vi där snart med en turkisk medborgare som partiledare, som är muslim fast med i svenska kyrkan. Han gillar dock moskéer. 

19.1.2023

Kriget fortsätter om narkotikan i Sundsvall så nu skjuts det på lägenhet i Husby. Ta bort langarna och de kriminella från gatan. Lås in dem på livstid så slipper vi detta. Den skjutningen mot Husby är kopplat till den "kurdiska räven", som tydligen inte ens befinner sig i Sverige utan i Turkiet. Dessutom lär den andre mannen från Dalengänget också befinna sig utomlands. Så dessa båda gör så att det förekommer våldsdåd och terror i Sverige. 
Staden som omnämns ovan lär vara Sundsvall. Kring 100 000 invånare. Visste inte att så små städer var lönsamma för knarkhandel. Eller att det fanns tillräckligt kundunderlag, men där ser man. 

Begrunda sprängdåden nedan kring och i Stockholm från juletiden tills nu när restaurangen fick en del kändisar att vakna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar