fredag 6 januari 2023

Prins Harry skryter om dödade fiender

UPPDATERAT

 Prins Harry har dödat 25 fiender i Afghanistan när han tjänstgjorde för det brittiska försvaret. Det påstår han i sin bok Spare. Det har retat islamisterna som nu har hand om Afghanistan. De menar att de regerar medan han flydde då till sin farmors palats. Och han kämpar för att överhuvudtaget ha en plats kvar i sin brittiska kungafamilj. Prinsen tänkte inte på de dödade som människor utan som schackpjäser. Så har han berättat.

De som var i Afghanistan tillsammans med prins Harry ser det som att han har brutit mot en oskriven regel när han avslöjar vad som hände och att han förråder de som han stred tillsammans med. Han måste hålla tyst tycker också Ben McBean som tjänstgjorde i Afghanistan och är vän med prinsen. 

Ja vad ska man säga om denne självcentrerade prins, som tydligen gör vad som helst för att hämnas på sin barndom och inte kan ha tagit itu med sorgen efter sin mamma prinsessan Diana på ett bra sätt. Han verkar vilja förstöra så mycket det går nu för sin bror kronprins William, som är näste tronföljare. Och att han har Meghan vid sin sida verkar inte göra saken bättre. Släkten är värst som det brukar heta.

Det påminner om vad som hände på 30-talet när Edward VIII abdikerade från tronen innan han ens hade blivit krönt för att få leva tillsammans med Mrs Simpson, som var amerikanska och skild två gånger. De fick inte gifta sig, för det gick inte att ha någon sådan kvinna bredvid kungen på tronen. 

Kung Charles III har vädjat till sönerna att inte göra hans sista år till ett elände, men det verkar inte den yngste bry sig ett dugg om. Svårt att begripa vad som driver prins Harry om det inte bara är pengarna. För rik kommer han att bli på skandalerna. 

9.1.2023

Det finns ingen hejd på vad synd det är om prins Harry och Meghan. Hans bok Spare släpps i morgon och han har gett två intervjuer till vardera sidan om Atlanten. Det är katastrofalt det han säger ifall han nu vill vara sams med sin bror och sin far. Men det verkar inte som om han förstår det. Han har uppenbarligen inte vuxit upp alls. Han har hunnit att bli 38 år, men har gått åt ett totalt annat håll än resten av den kungliga familjen. Det var han och Meghan som själva ville leva ett annat liv och lämnade den kungliga familjen och de förpliktelser som finns där. 

9:16

I åratal trodde prins Harry att hans mammas död var fejkad. Att hon bara ville vara i fred och skulle höra av sig till sina barn så småningom. Det är nackdelen med att ingå i en kungafamilj och tro sig vara skyddad från livets förgänglighet. Prinsessan Diana utsatte sig för alldeles för stora faror, vilket inte hon heller begrep. Som att hon kördes av en berusad förare denna sista natt då hon levde och satte sig i bilen tillsammans med Dodi Fayed. Ingen hade bälte utom livvakten Trevor Rees-Jones. Han överlevde och det hade prinsessan också gjort om hon hade haft bälte. Men hon dog av inre blödningar. 

11.1.2023

Hans bok Spare såldes i mer än 400 000 exemplar den första dagen. Mer än någon bok någonsin sägs det. Det måste vara pengarna som driver denne man nu när han måste försörja sig själv och familjen. Han är ju inte van att leva sparsamt och heller inte hans fru Meghan. 

Ben McBean är vän med prins Harry, men också han har fått nog av alla avslöjanden och vill att prinsen håller tyst. Ben McBean förlorade ett ben och en arm i Afghanistan. 
Det här är resultatet av en omröstning som Daily Mail gjorde i dag 9 januari 2023 angående om detta par ska bli av med sina hertig- och hertiginnetitlar. De är nu hertig och hertiginna av Sussex, som ligger längst söderut i England. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar