söndag 29 januari 2023

Klarspråk om mord i Skogås på 15-åring

 UPPDATERAT

Det mord som skedde i Skogås mot en 15-åring är räven skyldig till, sägs det på sociala medier. Denne tonåring skulle således ha sprängt mot räven, som är en 36-åring som sitter i beskydd av Erdogan i Turkiet och är ledare av ett knarkgäng i Sverige. Vilket krångligt gangsterland Sverige har blivit bara på några år. Internationellt också. Naturligtvis så sprängdes det sedan under natten. Två gånger. En hämnd för mordet? Från grekens sida? Varför har folket varit så dumt så det har röstat på sossarna i åtta år? För så lång tid har det tagit att få hit det här knarkkriget. Och låta polisen vara undfallande mot buset. Som rikspolischefen Dan Eliasson var när han tyckte synd om en mördare. 

Således var det en tjej som användes för att lura dit denne 15-åring, som enligt uppgift heter Ali Shafaei. Det här kriget kommer väl hålla på tills alla som är inblandade flyr från Sverige. För inte vill väl familjerna ha fler barn skjutna? Kulturerna krockar alltför hårt, vilket också Olof Palme på sin tid förstod när han inte ville ta hit flyktingar från Asien. Fast det hade väl varit bättre att få hit några som inte ingår i de fraktioner, som tycker att krig är okej.

9:22

En person är anhållen enligt polisen. Duktiga polisen!

10:04

Den tonåring som är anhållen på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mordet måste vara den tjej, som lurade 15-åringen till brottsplatsen. Duktigt polisen! Se nu till att nysta upp den här härvan också. 

13:11

Nej det sägs vara en tonåring av manligt kön, som är anhållen på sannolika skäl. Inte tjejen då. Och också att sprängningarna i natt var den kurdiske räven nu igen. Han ligger i tydligen. Ska väl bli bossen över Sverige. 

Här skrev jag tidigare om den kurdiske räven som heter Majid Rawa. Greken heter Mikael Tenezoz. 

Expressen har här en bra genomgång från 5 feb 2023 av 13 yngre tonåringar som har begått grova våldsbrott. Det var på tiden att tala klarspråk där också. Alla utom den siste som sköt i Skogås har invandrade föräldrar. 

TV4:s morgonprogram hade med Fryshuset som gråterska i morse måndag. För de kan inte göra något alls för dessa små barn, som dras in i brott. Det går direkt från konflikt till skjutning sade Camila och ingenting kan de göra för de har ingen verksamhet för dessa barn. Bara för äldre brottslingar och de söker sig inte till Fryshuset för att hoppa av. Helt meningslöst inslag, som dock visade hur det gamla samhället faller sönder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar