tisdag 10 januari 2023

Sara Grimlund om Patrick Grimlund

Det var Saras man Patrick Grimlund som förolyckades  i Strängnäs i går när han krockade med en lastbil. Hon skriver nu på instagram om den stora förlusten. De har tre små barn tillsammans. Den äldste är nio år. Patrick Grimlund hade också ett barn till från ett annat förhållande. Så fyra barn är nu faderlösa. Patrick Grimlund som är känd från Lyxfällan blev 50 år. 

Vad säger man till någon som har förlorat sin mest älskade och käraste i livet? Det är inte lätt för orden finns där inte och man vet inte vad man ska säga. Jag förlorade min älskade när han var 57 år och det blir så att människor skickar blommor till tröst. Det är ett fint sätt att säga vi tänker på dig. Själv gick jag också i en sorggrupp, där satt fler som hade förlorat sin närmaste. Vi var lika i vår sorg. 

Men sorgen går aldrig över. Det är något som får ingå i livet och följa med oss. Alla råkar mer eller mindre ut för detta. För antingen dör man tidigt eller också när man lever länge så finns döden där i vår närhet genom att andra dör. Vi tror aldrig att någon ska dö tidigt, men sådant händer. Och det blir en så stor katastrof för det finns inte i vår fantasi. Inte i vår föreställningsvärld. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar