fredag 20 januari 2023

Kurdiska räven är Majid Rawa

 UPPDATERAT

Hela denna inhämtning till landet av vem som helst från var som helst ifrån har gjort att den här situationen med krig mellan två knarkkungar, som inte ens befinner sig i Sverige, har uppstått. I december förra året ställdes nio personer med anknytning till kurdiska räven lika med Majid Rawa inför rätta. Det rörde sig om knark, men också om åldringsbedrägerier. Förundersökningen omfattar 5 000 sidor. 

Kurdiska räven är en 36-årig man från Uppsala som polisen inte får tag i för han befinner sig i Turkiet. Han har köpt medborgarskap där, så han utlämnas inte. Kanske något att köpslå med när det gäller Nato och de kurder som Turkiet vill ha utlämnade från Sverige? Skojar bara. Men det är inte roligt att detta har uppstått under de år som har varit på 2000-talet. Förbannade lössläppthet!

Det hela kommer sig av den syn på människor som fanns hos de flesta under 60-70-talet då jag minns att någon som blev rånad sade till rånarna: "mig ska du väl inte råna". Underförstått jag är vänstersinnad och på din sida. Precis som om detta hjälper i brottssammanhang. Men det trodde hela Södermalm ända tills denna vecka. 

Nu när vi äntligen har blivit av med den regering, som såg alla kurder som såta vänner så kanske det kan bli så att kurdiska rävens anhang tas bort från gatorna. De skjutningar och sprängningar som pågår nu senast i natt har koppling till denna räv och också till den yngre som också kallas Dalen. Men han heter Mikael Tenezoz och kallas således även för Greken. 

Tidigare hade vi också en kurd Amineh Kakabaveh, som satt i riksdagen och hade den i sitt grepp och tillät Stefan Löfven samt Magdalena Andersson att tillträda som statsministrar. Hon hade den makten! Hemska tider! Kanske kan befolkningen vakna nu?

Här skrev jag tidigare om denna härva som ju innefattar sprängningen mot grekiska restaurangen på Söder. 

10:15

Här skriver till och med vår statliga television om detta med den kurdiska räven och vad som försiggår. Det är ett sätt att lugna allmänheten kanske att berätta i klartext. Så att vi inte tror att det är ungdomarna som har gått bärsärk. Men vänta nu! Är det inte så att de har det och detta till slut har nått även kändisarnas högborgar på vänstervridna Södermalm?

21.1.2023

Jo det hela fortgår med en mördad skjuten i Solna och skjutning plus sprängning i Fruängen och Skarpnäck. Hur har det blivit så här? Den frågan fick Carin Götblad i morse på TV4. Hon har förstås inga riktiga svar. För det är ju inte polisens fel utan den politik som har förts. Det stackars Sverige som aldrig kan sätta sig till motstånd ens mot grova brottslingar. På tiden nu då. Två tonåringar greps som var 14 år. Och här skriver Expressen om det som jag skrev i går. Om den kurdiske räven och greken. Dags att tala klarspråk om vad som pågår. 

09:10

I dag är det demonstration mot Nato och koranen ska brännas utanför turkiska ambassaden så Sveriges försvarsminister Pål Jonsson är inte längre välkommen till Turkiet. Det gör väl inget alls att det tar så lång tid med Nato, men nu har Turkiets problem dragits till Sverige. Ska vi ha det så? Och ifall centern nu får en turk till ledare för partiet så bådar det inte gott. Men det kanske är lika bra så att alla får se hur det står till i landet. Dessutom ska Turkiet få en demonstration bredvid denna bränning av koranen. Så det kan bli slagsmål i dag vid 13-tiden. 

15:02

Det gick lugnt till när Paludan brände koranen i dag bakom kravallstaket och med polisbeskydd. Nu kommer Sverige inte att få godkänt av Turkiet till medlemskap i Nato. Vem bryr sig? 


Majid Rawa internationellt efterlyst av Interpol och gripen av turkisk polis. Befinner sig i Turkiet och är inte åtkomlig. Men han styr tydligen fortfarande sitt gäng här i Sverige. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar