måndag 30 januari 2023

Kriminella övertygade socialdemokrater

UPPDATERAT

Det går inte att hålla sig allvarlig längre. Jag har märkt det på facebook också. Människor har börjat skoja till det om saker, för landet är så illa ute att det inte går längre att diskutera och skriva allvarligt. Vi måste skratta åt det för att själva inte gå under. Som det här senaste som också Aftonbladet blev tvungna att rapportera: att kriminella är övertygade socialdemokrater i Botkyrka och därför röstade bort kommunstyrelsens ordförande Ebba Östlin (s). Men det var ingen fara med det bara de får en ny som står för socialdemokraternas linje menar en del socialdemokrater där. Men nu kan dock sossarna förlora makten trots allt i Botkyrka. Vore inte detta en välsignelse att stilla bedja om?

Oisín Cantwell, krönikören för Aftonbladet, blev tvungen att meddela att: 

"Bland de 50-tal nya medlemmar som infann sig till mötet i Folkets hus i Hallunda fanns, enligt flera källor inte bara personer som knappt ens kunde svenska och som inte tycktes begripa vad de gjorde där.

Dessutom ska män med omfattande kriminalitet i bagaget plötsligt inte bara blivit politiskt aktiva på gräsrotsnivå utan även övertygade socialdemokrater.

Enligt en av Aftonbladets källor deltog personer som associeras med gängkriminalitet i bortröstandet av Östlin."

Visst är det som en parodisk film som utspelar sig, värre än vad någon manusförfattare hade kunnat hitta på. Det blir så absurt så man måste skratta. De kriminella som tar över mer och mer. Även politiken. Ja det är ju buslätt att bli medlem i ett parti. Och socialdemokraterna har länge älskat alla som inte är svenskar. Det tog bara sisådär 20 år så är de överallt i samhället och tjänar grova pengar på dumheten hos politikerna, när de inte skjuter ihjäl varandra. 

31.1.2023

Nä det är inte något fel på socialdemokratiska partiet i Botkyrka inte. Att Ebba Östlin fick gå var i sin ordning. Och det var bara 23 nya medlemmar på mötet där Ebba Östlin inte fick förtroende så de var inte i majoritet. De andra hade varit medlemmar under lång tid. Så det handlade om Ebba Östlins ledarstil förutom då att hon stängde ABF:s fritidsgårdar. Och det konstaterar TT så det måste vara sant!

1.2.2023

Här är en bra sammanfattning av vad som har hänt i Botkyrka.

20:25

Och här har Expressen gjort lite grävande och hittat en gänggubbe som var med och röstade. Ingen rök utan eld!

Här syns de glada som skulle styra Botkyrka, men nu är Ebba Östlin bortröstad av sina egna. Eller av de kriminella som inte gillade att ABF:s verksamhet lades ned brådstörtat när det upptäcktes att de kriminella hade tagit över fritidsverksamheten i kommunen. 

1 kommentar:

  1. Var faktiskt på ett av Ebbas valmöten i höstas. Pizza m m ...

    SvaraRadera