söndag 15 januari 2023

Det är synd om Annika Strandhäll

 Jag tycker faktiskt synd om Annika Strandhäll. Vet inte om hon är så icke medveten som det verkar och så dum att hon går på vad som helst. Någon hade ändrat bilden av regeringen i Kiruna och gett dem reflexvästar, men Strandhäll har ingen som kan varna henne för att det är en fejkad bild utan ger sig på regeringen så mycket hon kan och orkar. Någon borde verkligen uppmana henne att sluta använda twitter. 

Hon bor numera på Högbergsgatan i Stockholm, har sålt villan på Värmdö och flyttat till Söder. Jo där hade min mamma kafé på 60-talet. Ett sådant där enkelt ställe ni vet med grötfrukostar och smörgåsar samt kakor plus kaffe förstås. Numera är det ett finare ställe där Café Cuvée, en bistro med blandning av fransk och svensk mat och Annika Strandhäll har köpt en bostad en bit längre bort. Jag tog över det där kaféet när min mamma dog 43 år gammal av astma och skötte det tills vi kunde sälja det vidare. Minns inte vad vi fick för kaféet längre, men kanske 20 000 kronor. Strandhäll köpte sin lägenhet för 7 miljoner eller så, inga pengar alls för henne. 

Hennes sambo Thomas Wolf tog livet av sig 2019 och deras båda barn är inte riktigt vuxna ännu, så det är naturligt att tycka synd om henne. För något sådant kommer hon förstås aldrig över. Inte barnen heller. Hon och Wolf hade inlett en separation i början av 2019. Hon hade en bostad hon skulle flytta till, vilket hon meddelade sin sambo, och någon vecka senare tog Thomas Wolf sitt liv. Hon såg inte detta komma alls och kunde inte hjälpa honom. Inte undra på att jag tycker synd om henne. 

Hon borde ha roligt i livet och inte detta tunga som politik innebär, men hon har valt den banan för länge sedan och det är svårt att byta nu vid 47 års ålder. Fast jag hoppas hon hittar en annan väg med färre hinder att gå. Jag önskar både henne och barnen en god framtid. Det finns väl inga finansiella hinder alls för henne att byta till en enklare och bättre livsväg. Och när någon så nära som sambon tar livet av sig så är det en väckarklocka som heter duga. 

Det här inlägget från Annika Strandhäll är nu borttaget för hon gick på den fejkade bilden och trodde verkligen att regeringen såg ut så här i Kiruna. Med reflexvästar som om de var oskyddade barn och måste hållas reda på av någon förälder eller av personal. 
Det här är den riktiga bilden av regeringen i Kiruna plus i mitten kungen och Urusla von der Leyen i gul jacka. 

Jo så publicerade hon denna skröna i januari 2023. Ingen sosse ställde sig på Lars Vilks sida frivilligt när han levde, men nu går det bra att ändra historieskrivningen. 

1 kommentar:

  1. Högbergsgatan inrymmer även bl a Katarina Kyrka. Samt är numrerad på så
    sätt att gatunumren stiger när man går västerut. Ovanligt i stadsdelen ...

    SvaraRadera