söndag 22 januari 2023

Nya korståg är i faggorna

 Tänk att Turkiet, som var ett så västerländskt land, när jag var ung har gått åt det muslimska kalifatets håll numera med Erdogan, som verkligen jobbart hårt för att bli en muslimsk diktator. Nu kommer Sverige aldrig att få något medlemskap i Nato om man ska tro de senaste nyheterna. För Sverige är så illa ute som inte har en regering, som kan stoppa laglydiga demonstrationer. Så som Turkiet absolut skulle göra. Inte heller kommer Sverige att utvisa kurder, som står på Turkiets svarta lista, för si det är domstolarna som bestämmer detta. Inte regeringen och inte heller statsministern. 

Turkiet ville länge vara med i EU också, men det fick de inte. Inte kan EU ta in ett land som sedan länge vill ha det muslimska kalifatet utbrett som förut. Vi höll på att erövras i Europa men det gick inte då. Numera så kommer vi dock att falla i farstun för dessa härliga människor från Mellanöstern. De föder massor med barn nu när inte de inhemska svenskarna gör det längre. Så om 30 år (när inte jag längre tänker befinna mig här) kommer Sverige vara erövrat av denna krigiska religion. Då bor väl inte kristna svenskar här längre utan är utspridda över jordens yta. 

Det är bara att ge upp för historiska utvecklingar. Och låta släkten se sig om efter ett bättre ställe att bebo än Sverige. Den industri-sociala utveckling, som syntes i landet under något 100-tal år kommer att vara över och fattigdomen åter igen drabba detta nordliga land, där det är för kallt att bo. Vad än klimatgalningarna säger. 


Olika turkar vill stoppa Sverige från att gå med i Nato. Här syns Paludan tända eld på en koran och då tänder han samtidigt eld på hela EU ungefär. Så kan det gå när religionerna står mot varandra. Att mänskligheten ska klara sig utan föreställningar om gudar är inte att tänka på. 

1 kommentar:

 1. Ur dagens SvD, lång intervju med regissören Ali Abbasi :

  "Varför är Mellanöstern ett så misogynt område?"

  "Har det med islam att göra? Ja, det tror jag. Islam har i motsats till
  kristendomen inte genomgått någon renässans. Den är fortfarande
  en del av maktapparaten."

  "Det är också en religion där bokstavstron är den dominerande
  trostolkningen, säger Ali Abbasi. Folk säger att de är moderata
  muslimer men när det kommer till Koranen tar det stopp."

  SvaraRadera