fredag 30 januari 2015

Och så var det Uffe Lundell

Herregud karln går in för att vara underhållande, men i sak är det ingenting att bry sig om, sade dom nyss på TV. Har faktiskt fått intervjua honom för länge sedan. Var det då en ynnest? Vet inte. Har ingen större respekt för denna ikon. Han är uppvuxen i Nacka och hade sin första flickvän i Gustavsberg. Så tror jag det var. Spelar roll. Känner mig lite blasé i dag, men hörde honom omnämnas i SVT på morgonen i den där sammankomsten som väl heter Nöjespanelen.

Har försökt läsa hans blogg, men det är så ointressant. Ordbajs mest, men låt honom hålla på, han verkar vräka ur sig på kvällarna. Här är hans blogg, som någon skriver rent sedan han själv har knackat ur sig på den gamla skrivmaskinen. Sägs det.

Jo visst det var någon skandal med honom. Han hade skällt ut nån nu igen. Varför är allt som passerar internet så intressant. Nej det är det inte. Vi drunknar i oväsentligheter. Det gäller för kändisarna att förbli kändisar. En del jobbar hårt på det. Och snart lär vi få se honom i På Spåret. Han behöver utmana sig själv eller nåt sånt. Ja eller också behöver man inte det. Han borde engagera sig i nåt annat nu som pensionär. Något mer jordnära, tycker jag. Eller verkligt.
Ett tunt snötäcke föll i natt. Den verkliga verkligheten den 30 januari 2015.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar