söndag 11 januari 2015

Rätt åt er det var ni som började

Ungefär så kan man sammanfatta det Amedy Coulibaly säger på videon, som nu har släppts och som hans advokat intygar är han själv. "Jag gick på polisen litegrann", säger han och menar att han kallblodigt sköt och mördade en poliskvinna.

Han dödade fem och skadade tio stycken människor och rättfärdigar detta med att han är med IS. Han verkar tänka och känna som en mentalt och känslomässigt icke utvecklad tonåring. Han var dock drygt 32 år när han dog, men har vänt på alla begrepp. Förnuft är inte hans starka sida för han säger att vi attackerar kalifatet och då gör han likadant. Attackerar oss.

Han begriper inte att man inte dödar oskyldiga människor med ett automatvapen på gatan, i en butik eller skjuter på en joggare, som han också verkar ha gjort. Joggaren överlevde dock. Amedy Coulibaly var helt enkelt en massmördare och verkar ha varit psykopat. Det finns ingen moral och ingen etik i världen, som kan rättfärdiga det han gjorde. Men det tror han. Så hjärntvättad är denne man. Mentalt handikappad av märkliga slagord. Han tilllät sig att bli omänsklig. Detta kunde ske för att det finns en omänsklig del av en religion i världen, som sanktionerar sådana här handlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar