onsdag 9 september 2015

Håll ut! Håll ut!

UPPDATERAT
Det är stridsropet nu på landets redaktioner. För det gäller inte bara den här veckan med den största propagandan för flyktingar i Sveriges historia. Det gäller att fortsätta i veckor, månader och år. Det finns inte minsta ljusning i sikte. Vi måste fortsätta ta emot minst 3 000 asylsökande i veckan. Det blir kring 150 000 nya invånare per år, som behöver införlivas med det svenska. Går det? Nej det är absolut omöjligt, särskilt när ungefär hälften av alla invånare i Malmö har utländsk bakgrund. Där finns kring 180 olika nationaliteter.

Detta är en unik situation som regeringarna har skapat. Detta borde ha stoppats redan förra året av förre statsministern, men han ville att vi skulle öppna våra hjärtan. Vi ses som det mest vänliga landet mot nya invånare och vi är det också. Vi ställer upp med lägenheter, undervisning, hemspråk, nästan fri sjukvård och tandvård. Vi åtar oss att försörja dessa asylanter så länge de lever. De blir medborgare i landet Sverige omedelbart. Inga krav ställs på dem. Inte alls samma krav som på oss som är födda här. Tvärtom de är fria att begå våldtäkt mot en ung kvinna dessa flyktingbarn, som säger att de är kring femton år. Det hände i natt på Södermalm i Stockholm. Uppe vid Fåfängan. Fyra är anhållna.

Aldrig någonsin har detta samhälle utsatts för en liknande press. Kriget befinner sig långt härifrån. Inte som under andra världskriget när våra grannländer drabbades. Nej, nu är det flera hundra mil bort, men det hjälps inte när flyktingarna har tunnelseende och siktet inställt på Sverige. Nu har tågen stoppats mellan Tyskland och Danmark för myndigheterna får inte utföra sitt jobb i Danmark. Flyktingarna vägrar gå av tågen. Och flera hundra vandrar genom Danmark för de vill inte stanna där utan vill till Sverige.
19:17
Och samtidigt pågår den tredje manifestationen för fri invandring i Sverige i Göteborg. Flera tusen är samlade. Precis som i Uppsala i går och på Medborgarplatsen i söndags. Mona Sahlin håller brandtal mot rasismen. Vi har ingen flyktingkris. Vi har en ansvarskris säger Gustav Fridolin. 
Vi vill inte ha mat. Vi vill ha frihet. En flykting visar upp sina krav i Danmark.
Äta bör man annars dör man sade de vuxna när jag var liten.
Skärmavbild från danska tidningen BT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar