fredag 25 september 2015

Katrin Zytomierska är en gemen elaking

Nu har hon lyckats få stor uppmärksamhet för att hon har hoppat på feta människor i TV4:as program Efter tio. Ja, när det gäller kvinnor så är det utseendet eller mord på dem som drar mest publik. Denna kvinna vet exakt vad hon säger. Hon ljuger bara när hon påstår att det var så stressigt i Malou von Sivers studio och att hon inte visste vad hon sade. Denna kvinna har levt på att uttrycka sig som en idiot i hela sitt liv. 

Och sedan får hon ännu mer uppmärksamhet när hon ber om ursäkt efter detta. Så uppträder en psykopat och visst är det roligt när kvinnor är psykopater? Det måste alla skriva om. Hon har sin utkomst i att spela denna roll i medierna. Så trist. Hon fick sparken för tre år sedan  från en webbportal för att hon uttryckte sig på liknande sätt nedlåtande om en kvinnas vikt och utseende, men den här gången hade hon kommit på hur hon skulle göra: framträda i ett TV-program för kvinnor och uttrycka sig ännu värre. TV4 kan inte ge henne sparken. Hon är inte anställd där. Och på bloggen skulle hon be om ursäkt, vilket hon har gjort nu. Perfekt upplagt.

Hon har naturligtvis skrivit en bok om att bli smal och det är den hon marknadsför nu på detta groteska sätt. Anything goes. Hon har finslipat sina instrument sedan hon förtalade sin barnflicka från Polen år 2011. Hon har två söner att försörja: Ringo och Rambo, som hon har med Bingo Rimér. De båda barnen är fem år och snart två år. Det blir många år till som de behöver försörjning. Jag får hoppas att pappan hjälper till trots att paret nu har gått åt olika håll. Och att deras mamma inte är lika elak hemma som den image hon har. Vilken låg värld de bebor. Stackars barn! Och att Aftonbladets exjournalist Malou von Sivers hjälper till med detta är också häpnadsväckande. Eller kanske inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar