torsdag 26 februari 2015

Varför intervjua uppenbara galningar?

UPPDATERAT
Och varför sprida det de säger över världen? Som nu med denne norske mulla. Kräkaren eller vad han heter. Han kom nyss ut ur fängelset och kan inte utvisas ur Norge för hemlandet Irak kan inte garantera att han inte får dödsstraff. Han är sedan 2006 med på FN:s terrorlista. Han är kurd från norra Irak och satt i fängelse för att ha hotat statsminister Solberg i Norge och tre kurder.

Han blir nyhet också i svenska televisionen och att han tycker att alla som ritar av profeten ska dödas. Den tecknaren blir nämligen en krigande hedning enligt mullan. Något för alla klottrare att ta fasta på. Sätt igång och avbilda. För så fort man ritar en gubbe med turban så anses det ju vara profeten. Av någon märklig anledning.

Dom där galningarna har ingen humor. Jag blir så trött på att de ägnas uppmärksamhet. Denne galning kommer att tvångsförflyttas till Kyrksäteröra utanför Trondheim. En by med några tusen invånare och han ska bo vid en flyktingförläggning. Stackars dom! 
27.2.2015
En viss mening var det tydligen ändå med intervjun av mullan. Han är nu gripen av polis i Norge. Detta för att han offentligt har uppmanat till straffbar handling.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar