måndag 10 juni 2019

Kris hos sossarna

Nu är det så uppenbart kris hos socialdemokraterna i Sverige att TV4 är mycket bekymrat och låter dem framträda i morgonsändningen. Som om det vore valår. Märkligt. Vad ska man då göra åt att storstadens problem har tagit över och att landsbygden inte längre ser (s) som sitt parti? Ja det är nog kört. Personligen har jag i mitt liv mest röstat med socialdemokraterna, men inte längre. Inte sedan 2006. Då fick jag nog. Fast jag är född och uppvuxen i Stockholm.

Sverige behöver inte längre ett parti som importerar människor, som vi ska tycka synd om, och ge dem allt de behöver utan motprestation. Så satt de tre i TV4 och pratade om att ta hand om människorna, men det är ett absolut feltänk. Avfolkningen och nedläggningen av landsbygden har pågått under många år. Så har socialdemokratin fungerat. Den generation jag tillhör som är född efter kriget fick naturligtvis jobba för att leva. Och kvinnorna som tidigare under 50-talet hade kunnat bli hemmafruar, för att männens löner räckte att försörja familjen, gick ut i jobb och barnen skulle uppfostras på daghem.

Det är helt enkelt så att socialdemokratin har gjort sitt. Om de ska få högre valsiffror så måste de ta efter Danmark, där socialdemokraterna har härmat dansk folkeparti, som motsvarar sverigedemokraterna i Sverige. Därför ökade det partiet nu i valet där. Att ge 100 000 personer per år allt de behöver när de kommer hit som anhöriginvandrare är dömt att misslyckas. Det är att vika ned sig för en befolkningsgrupp, som ännu inte är i majoritet, men socialdemokraterna gör nu allt för att den ska växa så att de får fler röster. Det är en ekonomisk självmordspolitik. 

Jag har tidigare omtalat att varje invandrare som Sverige importerar måste vi betala med 74 000 per år enligt ESO. Och detta gäller inte för det första eller ens tionde året de är här. Det gäller hela deras liv om man slår ut bidragen livslångt. De hinner helt enkelt inte ingå i vårt välfärdssamhälle på det sätt som min generation har gjort. Vi som betalade våra föräldrars pension, för de hann inte betala in alla avgifter, men det var okej. Vi har fått betala våra pensioner också, naturligtvis okej. Men det går inte att sträcka ut denna hand med gåvor till hela världen. Det är absolut ekonomiskt självmord för Sverige.

Nästa gång det är val måste socialdemokraterna ha gått mer åt sverigedemokraternas håll. Annars blir det ett parti under 20 procent. Det går inte att fortsätta en politik, som var bra på 1900-talet, för då var Sverige ett fattigt land och reformer behövdes. Men att på 2000-talet mena att vi fortfarande ska ha en politik som ska ta hand om alla fattiga i världen är helt vansinnigt. Men om detta rörde sig inte samtalet i morse på TV4 förstås. 


Jo där satt de tre och diskuterade
hur de ska vinna tillbaka landsbygden.
TV4 är bekymrat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar