lördag 29 juni 2019

Kvinnlig asylaktivist mördad av ensamkommande

UPPDATERAT
En kvinnlig pensionär 69 år gammal har mördats i Kil i Värmland av en 19-årig ensamkommande afghan, som erkände brottet i telefon när han larmade. Han är nu på sannolika skäl misstänkt för mordet och har begärts häktad. Han kom hit i december 2015 från Iran och sökte asyl. Kvinnan som heter Ingrid Guldbrandsson var mycket vänlig mot utifrån kommande, en vänlig själ, vilket nämndes på minnesstunden för henne. Hon lät afghaner bo hos henne och lärde dem svenska. 

Ingrid Guldbrandsson ägnade sitt liv åt att jobba för integration och att hjälpa flyktingar. Hon var mycket omtyckt och ville alla väl. Hon ägnade sig åt den kärlek till medmänniskan som den kristna läran predikar. Hon var med i gruppen "Vi står inte ut" och både hon och den 19-åring Ahmad Nazari, som nu är begärd häktad, var med i gruppen "Integration Kil". Men han har tolkbehov på dari trots att han hade en lärarinna som lärde honom svenska.
14:38
Den 19-årige Ahmad Nazari är nu häktad för mordet på Ingrid Guldbrandsson. Han erkände mordet under dagen, men har inte berättat närmare om vad som hände. 
14:55
Mannen vill inte sitta häktad. Han befinner sig i ett chocktillstånd och vill lämna Sverige och åka till sitt hemland, säger hans advokat Anders Olsson.
4.7.2019
Ahmad Nazari skrevs ut från psykiatrin strax innan han mördade Ingrid Guldbrandsson. Jo de behåller inte människor mer än en dag eller två numera. Ingrid Guldbrandsson var så snäll och lät honom bo hos sig för han hade ingenstans att ta vägen. 
12.7.2019
Den misstänkte mördaren ska nu genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning. Det finns fortfarande inget motiv till mordet och istället för en så kallad paragraf 7-undersökning, en liten rättspsykiatrisk undersökning, ska han nu genomgå en större sådan utredning. Senast den 8 augusti ska denna vara klar och sedan är förundersökningen avslutad. Han hade allvarliga psykiska problem innan mordet och skrevs ut från psykiatrin samma dag som mordet skedde. En fatal missbedömning.
Den misstänkte mördaren och Ingrid Guldbrandsson.
Foto privat.  

Så här ser Integration Kils styrelse ut i dag.

1 kommentar:

  1. Nej, hon ville inte alla väl!!! Hon var pedofil och visste att det var fel det hon gjorde....

    SvaraRadera