söndag 16 juni 2019

Vilken fin kärlekshistoria!

Hamzeh och Ulla i Blekinge får äntligen vara tillsammans utan att hotas av att Hamzeh ska utvisas. Han kommer från Palestina och hans papper försvann i flykten 2014 till Sverige. Men nu har han fått arbets- och uppehållstillstånd. Han fick ett nytt pass i mars i år från Palestina och att deras kärleksrelation är seriös är redan tidigare utrett. Nu blir det sommarbröllop mellan Hamzeh 36 år och Ulla som är 79 år. Kärleken har ingen ålder. Grattis till de älskande!

Ulla Simonsson är fastighetsmiljonär och ett gott parti. Hon var tidigare förtjust i en präst, som tröstade henne när hennes make dog 2012 och hon delade sitt ägandeskap till ett hyreshus med honom. Hon testamenterade sin del av hyreshuset till honom och också sitt stora hus på Sturkö nära havet, som han skulle få rätt att köpa till taxeringsvärdet. En präst får inte ta emot gåvor eller något som testamenteras så han fick en prövotid på tre år av kyrkan. Under denna tid skulle han bevisa att han var en god präst.

Men allt fick sitt lyckliga slut då Ulla träffade Hamzeh och hon år 2015 bestämde att det var honom hon skulle gifta sig med. Och testamentet till prästen gällde inte längre. Men någon anmälde Hamzeh anonymt till Migrationsverket och menade att han var en sol-och-vårare som tänkte lura av en äldre dam hennes pengar och fastigheter. Dock säger Ulla Simonsson att han inte får ett öre i händelse av skilsmässa efter giftermålet. Det kommer att finnas ett äktenskapsförord. Själva säger de att deras kärlek är ett stort och underbart mysterium. Vilken fin kärlekshistoria! Hoppas de får många lyckliga år tillsammans!


Hamzeh Dalis älskar sin Ulla. Sant!
Faksimil från SVT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar