lördag 2 april 2016

Förbjud studentkryssningar på Silja line

UPPDATERAT
Varför ska 19-åringar försöka våldta kvinnor på en studentkryssning? När jag var ung var Silja line den enda linjen man kunde åka med till Finland. Viking line var rena eländet att kryssa med och då menar jag inte passagerarna utan att båtarna var mycket sämre. Själv har jag aldrig åkt ensam på någon kryssning och det skulle inte falla mig in i dag heller. Varför ska man göra det?

Naturligtvis går det inte att träffa någon trevlig kille på en kryssning som går ut på att killarna ska få ligga med tjejer. Det är värre än när katterna löper och hannarna skriker på granntomten. Varför ska tonåringar behandlas värre än djur. Lägg ned dessa kryssningar eller förbjud dem, så tänker jag när jag läser om hur Stina Stefansson 19 år upplevde denna kryssning. Hon och kompisarna fick passa varandra så att ingen av dem var ensam och hon kunde inte fråga efter en cigarett utan att hon skulle göra ett "blow job" först för att få den.

Två "män" 19-åringar häktades i dag misstänkta på sannolika skäl för våldtäkt på en jämnårig flicka. Den högre misstankegraden. På denna m/s Galaxy. Varför har det inte gått framåt för kvinnorna? Varför är det värre än det var på 70-talet när jag själv var feminist ett tag i Grupp 8? Då gällde det mer handfasta ting som hur barnen skulle tas om hand när mammorna jobbade och hur ensamma mammor skulle kunna försörja sig. Men ingenting har tydligen hänt mentalt med ungdomar sedan den tiden. 

Istället har vi fått in idioter i landet, som tror att det är meningen att ligga med så många tjejer som möjligt. För det är vad tjejer är till för. Och får de inte som de vill våldtar de. Här skrev jag tidigare om de som sade i Aftonbladet i rörliga bilder att de skulle "fucka ur". Men de som är häktade nu är två 19-åringar ursprungligen från Bosnien respektive Irak. Inte de båda som framträdde i videobilder. För precis ett år sedan inträffade detsamma på en sådan här kryssning och den flickan går fortfarande hos psykolog. Gärningsmannen gick fri, brist på bevis. Lägg ned studentkryssningarna!
6.4.2016
Ytterligare tre män har gripits misstänkta för våldtäkten på m/s Galaxy. De togs in till förhör i går. De är 18 respektive 19 och 19 år gamla och hemmahörande i Västerås. Två är misstänkta för grov våldtäkt och en för medhjälp till grov våldtäkt. De är misstänkta på sannolika skäl.
7.4.2016
Två är begärda häktade av åklagaren på sannolika skäl för våldtäkt. Den tredje som var misstänkt för medhjälp är släppt av åklagaren. Häktningsförhandlingen ska ske i morgon förmiddag vid Stockholms tingsrätt.
8.4.2016
Jodå de båda häktades också i dag i Stockholms tingsrätt. Sammanlagt fyra ynglingar är häktade för grov våldtäkt på sannolika skäl, högre misstankegraden. 

Här skrev jag tidigare om detta.
17.6.2016
De fyra ynglingarna frikändes i dag för våldtäkt ombord. Kvinnan hade kunnat lämna hytten om hon hade velat. Hon var inte rädd och inte heller tillräckligt berusad för att behöva skydd. Hon är en hora och en lögnare således. Eller hur ska detta tolkas? Åk inte på studentkryssningar! Se till att era flickor inte gör det! Låt männen göra det själva. Tro inte på att flickor är skyddade. 

Silja Lines Galaxy framställs som en dröm.
En mardröm dock i verkligheten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar