lördag 23 april 2016

Prince lämnar miljarder efter sig

UPPDATERAT
Prince hade bara en helsyster Tyka Nelson och hon kan få ärva kring 2,5 miljarder efter sin bror. Han efterlämnade inte något testamente. Stjärnan behandlades för en drogöverdos bara en vecka innan han dog, men hans död behandlas inte som självmord. Läkarna ville att han skulle stanna kvar på sjukhuset, men han flög istället hem. 

För att visa att han mådde bra hade han en fest där han bland annat sade: Vänta några dagar innan ni börjar be för mig. Han var på sitt apotek endast några timmar innan han dog och personalen reagerade på att han såg svag ut. Han hittades i en hiss och dödförklarades på plats av räddningspersonalen bara 24 minuter efter larmsamtalet. Prince tog smärtstillande opiater för att han hade ont i sina höfter. Han tillhörde Jehovas vittnen som inte kan bli opererade eftersom de inte tar emot blod. Prince var född den 7 juni och dog när han var 57 år gammal precis som min egen sambo. Det är ett märkligt sammanträffande inte något annat.
25.4.2016
Här snaskar media vidare i Prince och hans drogberoende. Han lär ha varit beroende minst halva livet av knark för han var så blyg. Han kunde inte ens prata när det var en handfull människor i rummet om han inte gick på droger. Och hans efterlämnade arv är inte alls så mycket som tidigare uppgivits. I själva verket är allt kaos i dödsboet. Prince bytte rådgivare så fort han inte tyckte som dem och han hade tappat kontrollen över sina tillgångar innan han dog. Dessutom sov han inte på sex dagar innan han dog. Han hade förlorat förmågan att sova. Det säger hans svåger. Ifall allt detta är sant borde han ha dött för många år sedan. Precis som en del ikoner gjorde på 60-70-talet när de var 20-30 plus: Jimi Hendrix, Janis Jopplin, Brian Jones och Jim Morrison tillhörde dessa. 
28.4.2016
Här fortsätter skandaltidningen The Sun avslöjandena om att Prince hade aids och fick diagnosen för sex månader sedan under förra året. Han hade också varit beroende av smärtstillande de senaste sex åren. Ja det är inte lätt att vara människa. Inte ens om man har miljarder.
2.6.2016
Prince dog av en överdos. Så var det fastställt. 
27.3.2018
Och här kan ni läsa om hur mycket fentanyl han hade i kroppen. Mer än en dödlig dos.
20.4.2018
Här beskrivs hur Prince ovetande intog fentanyl. Han trodde det var en annan medicin. Ingen blir anklagad för hans död. 
Bror och syster på omslaget till Rolling Stone år 1983

1 kommentar:

  1. "Precis som en del ikoner gjorde på 60-70-talet när de var 20-30 plus: Jimi Hendrix, Janis Jopplin, Brian Jones och Jim Morrison tillhörde dessa."

    27 är den magiska åldern. Kurt Cobain (1967-1994) utgör ett bra
    exempel härpå.

    SvaraRadera