fredag 22 april 2016

Miljöpartiet utdömt

UPPDATERAT
I morse utdömdes miljöpartiet totalt av Nyhetspanelen i SVT. Det är ett parti som har gått i botten. Det hade chansen att avgå när Åsa Romson stod och grät i TV över att de måste gå med på flyktingstoppet. Om de hade varit trogna sina ideal. De tre i nyhetspanelen var överens om att detta parti inte längre har några ideal utan att det består av karriärister. Skarpast var Birger Schlaug själv miljöpartist om detta. Mycket upprörd över att en miljöpartist som Kaplan satt på en middag utan att säga ifrån om fascisterna vid samma bord. 

Hur ska det gå då för miljöpartiet? De kan uppenbarligen inte själva avgå. Det har gått för långt. Och Löfven kan inte sparka ut dem? Eller kan han det? Birger Schlaug drog parallellen till år 1991 då miljöpartiet också var i botten och åkte ur riksdagen. Men då gjorde partiet en omstart. Han tvivlade nu på att det var möjligt. Idealisterna från den tiden är borta och det har blivit ett maktens parti, vilket han sade att det var Göran Persson som krävde detta. Att partiet skulle var toppstyrt och köra över medlemmmarna och de olika fraktionerna för att kunna vara regeringsdugligt. Behövs verkligen miljöpartiet? Svaret var ett absolut nej. Kärnväljarna drar sig undan för de ursprungliga frågorna är inte längre viktiga och de trendkänsliga ungdomarna vill inte rösta på ett parti som inte är inne längre, utan är ute i kylan.
23.4.2016
Miljöpartiet kan vara infiltrerat av islamister tror Lars Nicander vid Försvarshögskolan. Detta eftersom flera medlemmar i miljöpartiet har stått och visat Muslimska brödraskapets tecken och han anser att det lilla miljöpartiet har varit målet för människor som snabbt har velat ha stort inflytande i Sverige. Nalin Pekgul socialdemokrat tycker inte att miljöpartiet ska sitta i regeringen. Muslimska brödraskapet har som mål att införa en islamistisk stat i Egypten. 
10:45
Enligt Aftonbladet kräver nu väljarna att Löfven bryter samarbetet med miljöpartiet. Och Aftonbladet måste väl har rätt? Gammal sossetidning som det är?
25.4.2016
Enligt Johan Hakelius borde vi alla vara avundsjuka på Yasri Khan miljöpartiet, som kan explodera i orgasmer om han tar en kvinna i hand, medan alla vi andra behöver hjälpmedel. Jag tycker nog att herr Hakelius kan prata för sig själv. Om han behöver hjälpmedel är det hans problem. Och Yasri Khans inlärda inställning bottnar i en rädsla, förakt och ren skräck för sexualiteten, som enligt muslimer kvinnor står får. De lockar och drar männen bort från det som är viktigt: att slåss och vara stora män. Det är därför kvinnor inte kan klä sig förföriskt eller med tal locka en man, för då är kvinnorna illasinnade. 

1 kommentar: