tisdag 26 april 2016

Misstänkt mord vid Siggesta nummer tolv i april

UPPDATERAT
En kropp, förmodligen en man, har hittats i skogen norr om Siggesta gård på Värmdö. Jag bor en bit därifrån. Kroppen har legat länge i skogen och hittades i morse. Rättsläkare och tekniker arbetade ända till kvällen i området. Detta är det misstänkta mordet nummer tolv i april i år. Tidigare har 50 misstänkta mord räknats in i år. Det här var det 51:a misstänkta mordet. I Sverige begås fler och fler mord och dråp med dödlig utgång. Omkring tre mord i veckan ligger statistiken på nu vilket blir kring 150 per år. Statistiken för förra året sade 112 mord/dråp enligt Brå. Tidigare ansågs morden ligga på mellan 70-110 per år. 
27.4.2016
Ja ett misstänkt mord till har inträffat. En äldre man hittades vid Bromma kyrka. En kniv har hittats i närheten. Nummer 52 i år.
29.4.2016
Kroppen som hittades i skogen vid Siggesta misstänks ha föregåtts av kidnappning och ärendet har flyttats till polisen norr om Stockholm. Fortfarande finns dock ingen identitet på kroppen. Misstänkt mord nummer 14 i april inträffade i Lomma utanför Malmö på Slättharvsgången, en man är död och en kvinna gipen. Mord nummer 53 i år. 
30.4.2016
Misstänkt mord nummer 15 i april inträffade i dag när en man hittades död i Dalarö kanal söder om Stockholm. En man och en kvinna är misstänkta för mord respektive medhjälp till mord. Mord nummer 54 i år. Kvinnan i Lomma bakom mord nummer 14 häktades i dag för mordet på sin man.
6.7.2016
En man i 35-årsåldern häktades på sannolika skäl misstänkt för mordet vid Siggesta på Värmdö. Polisen har genom att utreda vilka kontakter den mördade har haft kunnat binda den här mannen till mordet. Åtal ska väckas senast i mitten av juli. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar