onsdag 13 april 2016

Nu satsar vi på nya svenskar

UPPDATERAT
Magdalena Andersson annonserar tillsammans med miljöpartiet och vänstern att 500 miljoner ska satsas på nytillkomna svenskar i dag när det är dags för vårbudgeten. Det är en sanning med modifikation för mycket mer behöver ges till dessa nyanlända som är ett kring en halv miljon om man räknar några år bakåt. Sverige är det land som har tagit emot flest flyende från Mellanöstern och andra länder om man räknar flyktingar per invånare. Och detta har pågått för länge för att vara särskilt nyttigt för landet. 

Det är därför Säpo också får mer pengar precis som Migrationsverket. Detta är vad som satsas på eftersom det hela helt enkelt handlar om att motverka skadorna av att vi har uppfostrat terrorister i Sverige och att vi har tagit hit så många som måste placeras någonstans under tiden de inte alls är etablerade i landet. Polisen får också extra resurser på 250 miljoner för att hantera allt som uppstår i spåren av alla nya invånare. En liten summa i sammanhanget.

Tillsammans med vänsterpartiet fortsätter regeringen att "utveckla den svenska modellen". Det innebär att 60 miljarder satsas i samhället plus 10 miljarder i höst på att försöka ta hand om det enorma flyktinginflöde som Sverige har fått. Det som kallas att förstärka samhällsbygget av regeringen. Bakom dessa miljarder står en enorm hotande nöd för de andra svenskar som redan finns här och som inte heller är inne i samhället. Bara i direkta kostnader kommer de nya svenskarna att kosta 60 miljarder i år. Och vi kommer knappast att bli av med de 80 000, som regeringen har tänkt sig. De som inte har någon anledning annan än ekonomin att ha flytt till paradiset Sverige. 
19:29
Jo vi visste att migrationen kostar mer än hela försvaret. Jag visste det för bara de ensamkommande barnen kostar mer än hela försvaret. Under 2016 kostar migrationen drygt 50 miljarder. Jämför med barnbidragen som kostar 26 miljarder. Det är inte klokt och det beror naturligtvis av att vi aldrig trodde att politiker var så dåliga på matte att de inte kunde begripa att 160 000 nykomlingar under förra året skulle kosta skjortan. Sjukpenningen som oroar så mycket är bara på drygt 43 miljarder, men det har människor enbart rätt till om de har haft ett jobb och därför kan får ersättning för inkomstbortfallet. Något mer drastiskt måste göras. Bidragen till icke-svenskar måste ned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar