fredag 28 september 2018

Annie Lööfs mörka sida

Annie Lööf (c) är medlem av de rikas kommission. Hon blev invald där förra året i Trilaterala Kommissionen, som ska påverka de beslut som regeringar tar. Medlemmarna träffas bakom stängda dörrar fjärran från alla medier. Birger Schlaug (mp) tycker inte att hon passar ens som statsråd när hon är med där. Dessutom har hon deltagit i ett möte med Bilderbergergruppen, vilket är en annan privat globalistisk grupp, som vill styra världen. Samtidigt kräver hon att Alliansen kommer överens med socialdemokraterna. 

Hon visar hur svårt det är att vara politisk ledare i dagens Sverige, som är delat mitt itu. Den senaste undersökningen som redovisades i morse från Sifo säger att väljarna av moderaterna, kd och liberalerna vill ha samarbete med sd, men det är inte resten av partiernas väljare intresserade av. Där står partierna i dag. Och vilka kan vi se samarbeta i framtiden för att skapa ett bättre Sverige?

PS. För övrigt noteras att Andreas Önnerfors docent på Göteborgs universitet startade en namninsamling för att få bort journalisten, den politiske redaktören Alice Teodorescu från Göteborgs-Postens ledarsida. Han är avlönad av oss skattebetalare. Jurister är nu inkopplade på fallet för han har använt universitetets mejladress. Han lade ned sin insamling av namn klockan 03 i natt. Bara det senaste exemplet på förföljelse av journalister. Denna gång från vänsterhåll. DS.

PSPS. Här ställer sig Johan Hakelius på Alice Teodorescus sida och menar att Önnerfors tyvärr är i gott sällskap på universiteten numera. Lärosäterna är inte främmande för den här sortens "smådiktatorer, dessa 50-öres-Honeckers, som ser som livsuppgift att utfärda yrkesförbud för alla som inte marscherar i takt". DSDS.

Sifo har undersökt vilka partiers väljare som kan
tänka sig att samarbeta med sd.
Det är som synes moderaterna, liberalerna
och kristdemokraterna.
De andra partiernas väljare var inte
alls intresserade av detta.
Faksimil från TV4. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar