onsdag 12 september 2018

Kommunisterna vann i Ludvika inte nazisterna

UPPDATERAT
I det omtalade Ludvika var det risk för att nazisterna kom in i fullmäktige trodde medierna, men istället blev det kommunisterna som gjorde det. Sverige radio tycker att det är bra. Nu ska här röras om i grytan, säger kommunisten. Det har alltid förvånat mig att kommunismen ses som rumsren i Sverige. Kommunister tycker inte att vi lever i ett demokratiskt samhälle utan i marknadens diktatur. Och de är beredda att ta makten med våld. 

Inte så många vet att i Tyskland stod slaget mellan kommunister och nazister, ingendera ideologierna är vänliga mot folket. Båda är mördarideologier. Det har erfarenheten visat, men kommunismens ursäkt är att inget land ännu har uppnått detta himmelrike som skulle bli här på jorden. Nordkorea är det exempel som kvarstår sedan Kuba har gått åt marknadsekonomins håll, men i Sverige är det helt okej med denna mördarideologi. Kommunisten i Ludvika Karl Gustav Nilsson var tidigare med i vänsterpartiet, men de ägnar sig mest åt identitetspolitik, tycker han. Han får inga som helst kritiska frågor från den kvinnliga reportern när han intervjuas. Han kommer från Fredriksberg i Ludvika kommun och där fick kommunisterna drygt 21 procent av rösterna. I Västtyskland förbjöds på 50-talet både kommunisterna och nazisterna.
13.9.2018
Här skriver Widar Andersson (s) att Djurens Parti får fler röster än nazisterna. Han beskriver hur det gick till i Visby i somras: "Flera av partiledarna ägnade dessutom delar av sina tal på kvällarna åt ordrika attacker på NMR. Det var liksom ingen hejd på allt som denna lilla skara skulle kunna hitta på. Somliga beskrev rentav de unga kriminella männen som reala hot mot vår demokrati och vår konstitution. Vilket naturligtvis är helt befängt."
Affischer för kommunism i Sverige år 2018. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar