måndag 17 september 2018

Folket tystnade för makthavarna sade att de var rasister

UPPDATERAT
Lotta Gröning skriver att makthavarna slutade lyssna på folket. Det var värre än så för de slog dem först i huvudet med rasiststämpeln och då tystar rätt många, som är rädda för att bli av med sina jobb och inte kunna försörja sig och familjen. Bara cis-män (vita heterosexuella) ensamstående män har råd att eventuellt ta striden. Vem vill ta tydligt och klart ansvar för landet frågar också Lotta Gröning. Svaret blir ingen. Landet är förstört av ett inhemskt kulturkrig, som utbröt efter 2015 mellan de som var för total invandring och de som är emot detta. Nu gäller det enbart att få igenom sin egen politiska vilja. Inte folkets. 

Om folket fick bestämma skulle de vilja ha en regering bestående av alla de borgerliga partierna. Inklusive sverigedemokraterna. Är det inte på tiden att de får visa vad de går för nu när de är tredje största parti? Och tillsammans med Alliansen är de i klar majoritet. Bara 18 procent ville ha en blocköverskridande regering när väljarna tillfrågades på valdagen. Men medierna har kört den blocköverskridande regeringen med sju partier eller mindre som klar möjlighet ända sedan i våras. Allt för att hålla sverigedemokraterna borta.

Vårt samhälle har vänts upp och ned de senaste tre åren. Fanatiska svenskar som alltid har varit för invandring och tyckt synd om flyktingar har funnits sedan 80-talet. Särskilt kvinnorna har ömmat för de stackars ensamma män som har kommit. Och kyrkan har hjälpt till att gömma de som har fått avslag. Det har blivit ett kulturellt krig kring invandringen. När folket delas upp i rasister på ena sidan och på andra sidan står de goda och rena - som Elin Ersson som nu dock misstänks för brott - har det gått långt. Då slår det lätt över i häxprocesser. 

Sverige har Europas sämsta gränskontroller har en Schengen-rapport fastslagit. Gränspoliserna kan inte upptäcka vilka pass som är falska. De har inte tillräcklig utbildning och den inre gränskontroll som regeringen utökade i somras beskrivs som en låtsaskontroll. Sverige borde få hjälp precis som Grekland har fått det med att upprätthålla gränsen menar kritiker. Enligt polisen skulle denna rapport undanhållas allmänheten för den var politiskt känslig före valet. Justitiedepartementet såg till att den fortarande är sekretessbelagd fast det fanns utkast till den redan i vintras.
18.9.2018
Fler än hälften av moderaternas politiker tycker att det är värt att prata med sverigedemokraterna. Ulf Adelsohn tidigare moderatledare säger att "åsiktskorridoren som vi har gör att man blir brunsmetad om vi gör det. Kristersson skulle omedelbart bli brunsmetad, och det vill man inte bli i en partiledarroll". Han menar också att han själv blir inte sverigedemokrat av att prata med dem, men att det enligt rådande doktrin är det bara okej att prata med vänstern. Socialdemokraterna har inga problem med att regera med vänstern och då borde moderaterna åtminstone kunna prata med sd, säger moderatpolitiker. 
10:40
Kjell-Olof Feldt (s) anser förstås att moderaterna och socialdemokraterna ska regera tillsammans. Statsministern kommer aldrig få ihop en regering med liberalerna och centern, menar tidigare ministern, för det går aldrig miljöpartiet eller vänsterpartiet med på. Så då är det moderaterna och socialdemokraterna som återstår. Säger han i en debattartikel. 
Det uppstod en lång tystnad i Aktuellt i somras 
för forskaren tyckte han fick så dumma
frågor, som bara var till för att
skapa konflikt.
Han hade konstaterat att varje flykting
kostar i genomsnitt 74 000 för staten varje år.
Faksimil från Google.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar