måndag 3 september 2018

Bra att nazister, fascister och islamister försvinner

UPPDATERAT
Riksdagsvalet har ni väl hört talas om? Det rensar luften och alla skandaler i alla partier gör att det kanske blir lättare att andas. Det försvinner en del kandidater både från de socialistiska och borgerliga lägren. Så bra! Då slipper det ta lång tid att åstadkomma att en minister som Kaplan sparkas först efter två år. Nu sker det genast inom en vecka med utskopade kandidater. Det naiva Sverige går igenom en lut och kommer ut på andra sidan friskare än tidigare. Förhoppningsvis. 

Det ska bli så skönt att slippa allt tjafs annars om politik hit och dit efter nästa söndag. Nu vet vi att det dröjer fyra år tills vi får bestämma nästa gång. Och pensionerna blir det ändå aldrig någon ordning på. De rika fortsätter att vara rika och vi andra får huka i våra stugor och begråta vår spillda mjölk eller vårt tappade smör. Vi ska helt enkelt bli fattigare ju äldre vi blir. Så är det uträknat. Om du är över 90 år ska du ha på sin höjd 50 procent av andras löner. Du arbetar ju inte! Till slut får vi göra som vår gamla katta, som försvann till skogs för några veckor sedan, sjuk, trött och gammal. Precis innan veterinären skulle komma och förkorta hennes lidande. Var sjunde svensk är fattigpensionär.

Det märkligaste inlägget kring vad invandrare kan få jämfört med svenskar och vad som sprids falskt över nätet stod Metro för häromdagen. Då de bevisade att ryktet om att en trebarnsfamilj kunde få 21 810 kronor i månaden skattefritt var helt fel. Barnfamiljen kunde få 24 175 kronor skattefritt i månaden. Det är ohyggliga summor för pensionärer, som har arbetat hela livet och aldrig fått så mycket pengar skattefritt. Pensionen beskattas så att 40-talister ofta har kring 8 000 kronor i månaden att leva av. Det gäller att vara två eller kunna hyra ut ett rum. Men visst och säkert är det bra för de nyanlända att kunna leva bra utan att arbeta. Då får de tid över för annat och deras barn också.

Mer eklut behövs säkert under de kommande fyra åren och det blir inte lätt för de borgerliga som kommer till makten. Om de vill. Eller också får vi DÖ nummer två. Det skulle effektivt ta död på hela idén om att vi har folklig demokrati i Sverige. Dock verkar kommunismen gå segrande också ur det här valet, för ingen begriper riktigt i Sverige att nazism och kommunism har samma rötter. Både nazism och kommunism ville genom att rensa ut ”undermåliga” element – judar, romer, handikappade, borgare och andra – skapa ”en ny människa”. Det fanns massor med "skräpraser" i Europa och Polen skulle inte få finnas.
4.9.2018
Här är det senaste avhoppet av en socialdemokratisk politiker i Kalmar, som hade dömts för stöld, men hade "glömt" att berätta detta för partiledningen. Alla partier har skurkar som medlemmar. Tyvärr. 
9.00
Och här är nästa avslöjande i Borås där Hawalul Hassan, som går runt och ska övertyga människor att rösta, själv är kandidat för socialdemokraterna. Man får inte vara politiskt engagerad om man ska ha denna befattning, som Borås kommun har inrättat. Hassan säger att hon har varit helt neutral när hon har gått runt och ingen har frågat henne på kommunen om hennes politiska engagemang. Nu kommer inte Hawalul Hassan att finnas med på socialdemokraternas valsedlar.


Nazister och kommunister kommer från samma ursprung.
Marx och Engels heter läromästarna.
Från 1800-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar