söndag 9 september 2018

Eva Landahl ansvarig för Valvakan i SVT byts ut

UPPDATERAT
Sveriges Televisions VD Hanna Stjärne stöttade först Eva Landahl som ansvarig för Valvakan i dag. Landahl stod bakom beslutet att ta avstånd från Jimmie Åkesson i den avslutande valdebatten. Men nu har det visat sig att Eva Landahl har gillat sd-kritiska twittrar så hon byts ut i dag. Eva Landahl säger att hon inte varit medveten om att hon "kommit åt att gilla" dessa twittrar, som bland annat sade att sd var "ett helt onödigt parti". Hon avgår också för hanteringen av slutdebatten mellan partiledarna. Detta är en "härdsmälta" sade moderaten Carl Bildt. Nu får vi hoppas att valet går bra! Att folket verkligen får säga sitt utan inblandning av något ovidkommande. Gå och rösta!
15:05
Så klart att ett par idioter hotade sd-valarbetare till livet. Det skedde i Ösmo i Nynäshamn. Nynäshamn styrs sedan 2014 av socialdemokraterna, liberalerna och miljöpartiet med stöd av vänsterpartiet och pensionärspartiet. Emilia Orpana (sd) som är gravid var rädd att de skulle slå henne i magen. De andra partiernas valarbetare ryckte in och skyddade de båda valarbetarna från sd. 
18:30
Och en annan galning hotade Ann Heberlein (m) när hon delade ut valsedlar. Trist! Det var en vänsteraktivist och hon fick ingen hjälp. 


CNN hade ett ganska långt inslag i nyheterna om valet i Sverige.
BBC nämnde valet och Sky News hade ingenting om det.
Åtminstone inte klockan åtta på morgonen.
Den amerikanske reportern verkade förskräckt
över vad som händer i Sverige. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar