tisdag 25 september 2018

DÖ 2.0 står för dörren

UPPDATERAT
Stefan Löfven kommer att avsättas i dag som statsminister, men socialdemokraterna siktar på att komma tillbaka och få en liknande uppgörelse som efter förra valet. Behöver vi verkligen en regering? Går det inte lika bra utan? Styrs inte Sverige egentligen av folket? Alla vi som befinner oss ute i verkligheten och inte sitter i riksdagen och producerar fler och fler märkliga lagar och förordningar. 

Till och med Jimmie Åkesson säger att Alliansen knappast finns längre. De har varit mycket osams enligt honom senaste veckan. Han menar att Ulf Kristersson nog kommer att bli statsminister, men att han har krav för att stödja denne statsminister. Maktkampen är igång och folket kan bara se på. Bryr sig gemene man? Blir det inte lika illa vem som än sitter vid makten? Underliga lagar och en regering som är handlingsförlamad?

Det har gått långt i landet åt fel håll under flera år och vem som än får makten kommer det ta lång tid att återgå till något som liknar det Sverige som fanns för tiotalet år sedan. De misstänkta morden och dråpen har redan förra månaden passerat vad som hände förra året och våldtäkterna är legio i landet. Det är redan fastställt av Uppdrag Granskning att kring 58 procent av de dömda gärningsmännen är födda i utlandet. Inklusive då Jean-Claude Arnault som häktades i går i ett våldtäktsfall. Sverige är i upplösning och en statslös elev misstänks för våldtäkt av en lärare.

Det Sverige som framträder är okänt för oss som är någorlunda till åren. Varför importerar vi ständigt fler människor? Sveriges sätt att följa allt EU säger bokstavligt har slagit tillbaka mot oss själva. Vi ska vara de finaste och mest moraliska människorna på jorden och fortfarande är vi tredje största mottagarland i Europa av asylsökande. Det beror också på att vi tar emot fler från andra europeiska länder än vi skickar till dem. Trots statsministerns ständiga tal om att alla måste dela på bördan i Europa.

Folket har för länge sedan genomskådat denna ruttnande politik, men som någon sade "min morfar klagar alltid på pensionen, men röstar socialdemokratiskt för det har han alltid gjort" och en släkting som fick rösta för första gången hjälpte till att rädda miljöpartiet kvar vid makten. Öppna era hjärtan ännu en gång. Och låt andra folkslag ta över i Sverige. Vem som än styr kommer det säkerligen att bli så. Våra långa gränser är fortfarande öppna och kontrollen finns inte!
9:48
Stefan Löfven är bortröstad. Det blev 204 ledamöter i riksdagen som röstade nej till honom och 142 röstade ja. Detta var första gången som en statsminister i Sverige tvingades bort på det här viset.
Sverige främst! Visst det kommer inte att ske.
Vem som än blir den nye statsministern.
Sverige är ett helt nytt land.
Med öppna gränser och ständig invandring. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar