fredag 7 september 2018

Miljöpartist ville sälja röster

UPPDATERAT
En imam kan få medlemmarna i moskén att rösta som denne vill. Så miljöpartisten Ali Khalil erbjöd 3 000 röster mot att moderaterna gav dem mark till ett moskébygge i Botkyrka. Politikerna träffades i Alby moské, som var för liten och en ny behövdes. Moderaterna har suttit i 24 år i opposition i kommunen, men erbjudandet om att köpa röster var chockerande säger moderaterna. Det finns en inspelning av erbjudandet och enligt Ali Khalil så är församlingen så lyhörd att de röstar på vad som helst som imamen rekommenderar. 

Detta är politisk korruption, men så uppfattar inte de nytillkomna det i Sverige utan det är helt legalt att skaffa röster för att få igenom en tomt och ett bygglov för en ny moské. Demokratin urholkas ständigt och måste försvaras. Men om människor aldrig har begripit vad demokrati är för något, utan menar att imamer är överordnade så står religionen högst i samhället och politiken är underordnad. Ali Khalil har nekat till att ha sagt detta för ingen människa kan lova röster, enligt honom. Fast det finns inspelat.
8:45
Miljöpartiet har inlett ett uteslutningsärende mot Ali Khalil och han lämnar nu omedelbart sina uppdrag. 
9:09
Detsamma har hänt i Blekinge där en socialdemokrat har strukits från listorna. Han tyckte att islamska regler var viktigare än svenska.

Här kan ni se TV-programmet från Uppdrag Granskning. 
Det finns en moské i Fittja men det behövs en i Alby också.
Så Ali Khalil (mp) lovade röster mot mark och bygglov. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar